Μπόλονι: «Ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας»

Ευνοημένος από την τύχη δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο  μπήκε γερά στο κυνήγι της  πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ.
«Δεν πιστεύω ότι είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, υπήρχε πολύ νευρικότητα, με πολλές μονομαχίες και λιγότερο ποδόσφαιρο. Ίσως το πρώτο..
ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε την κυριαρχία. Το πρέσινγκ των παικτών της ΑΕΚ παρόλο που δεν ήταν δυνατό αποδιοργάνωσε την αμυντική μας γραμμή. Και για αυτό τον λόγο κάναμε κάποια ατομικά λάθη και είμαστε τυχεροί που δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μας βοήθησαν οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Σήμερα κέρδισε η ομάδα και όχι ένας οι δύο παίκτες. Σίγουρα έχω και άλλα συμπεράσματα αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω τη νίκη», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Βάλαμε τρεις επιθετικούς παίρνοντας κάποιο ρίσκο στο κέντρο και ίσως για αυτό στο τέλος ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν δουλέψαμε για αυτή τη νίκη. Δεν κάναμε συντήρηση σήμερα. Είχαμε μερικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μία. Είδαμε και κάποια αρνητικά στοιχεία με πρώτο την νευρικότητα. Μερικοί παίκτες μου φάνηκαν κουρασμένοι. Είδαμε τον Ετο να μην έχει ρυθμό γιατί επανήλθε μετά από μεγάλη απουσία. Θα κάνουμε, πάντως, το καλύτερο».

Για το αν η ομάδα του βλέπει πλέον πιο καθαρά την πρώτη θέση στα πλέι οφ, είπε: «Δεν ήμουν κακός στα μαθηματικά, τώρα όμως μπορώ να υπολογίσω μόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Η νευρικότητα υπήρχε επειδή θέλαμε να κερδίσουμε και επειδή αισθανθήκαμε ότι ο κόσμος ήρθε και πάλι κοντά μας. Επίσης ήμασταν νευρικοί γιατί είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Κανονικά επειδή το αποτέλεσμα στην Αθήνα ήταν καλό για εμάς θα έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι και όχι νευρικοί».

Αναφορικά με την προετοιμασία εν όψει του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Δευτέρα, δήλωσε: «Έχουμε την στρατηγική μας για την αποθεραπεία. Ήδη ξεκινάμε. Δεν μου αρέσει να αλλάζω πολύ την ομάδα αλλά αν είναι απαραίτητο θα το κάνω».

Τέλος, για τη συμπαράσταση του κόσμου δήλωσε: «Κάτι που δεν θα ήθελα να ξεχάσω είναι ότι είχαμε άλλη μία ωραία παράσταση από τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε. Η αγάπη τους μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη και ίσως ήταν αυτή που οδήγησε τον Σταφυλίδη σε αυτή την ενέργεια
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...