Παραλήρημα στον Πειραιά για το 39ο πρωτάθλημα Με ζεϊμπεκιές, μπαλωθιές και μαντινάδες το σήκωσε ο Ολυμπιακός

Σε μια φιέστα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! Μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός..
έχοντας ως καλεσμένο τον Ερυθρό Αστέρα (2-1), γιόρτασε το 39ο πρωτάθλημα και το 25ο Κύπελλο της ιστορίας του. Μιραλάς, Ιμπαγάσα από τη μία και Οζέγκοβιτς από την άλλη οι ερυθρόλευκοι αστέρες που βρήκαν δίχτυα. MVP ο κόσμος που δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά.
Ειδική βράβεση σε Μαρινάκη, Καρεμπέ. Ανατριχίλα στη χορογραφία αφιερωμένη στην μνήμη του Δ. Μητροπάνου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώθηκε από τον κόσμο του Θρύλου, αλλά όταν έφτασε στο πέταλο της Θύρας 7, δεν άντεξε! Ξέσπασε σε λυγμούς. Ξεσήκωσε την εξέδρα ο Μ. Κονταρός. Η νύχτα μέρα την ώρα της απονομής! Δείτε αναλυτικά τι έγινε.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διοργανώσουν μια γιορτή που θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό φίλο της ομάδας. Οι θύρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άνοιξαν στις 16:30 για να υποδεχθούν τους πρώτους φίλους που είχαν κλείσει θέση στη φιέστα. Η ΠΑΕ φρόντισε να προμηθεύσει κάθε έναν από αυτούς με σημαίες του συλλόγου, που βρίσκονται δίπλα από κάθε κάθισμα.
Το πρόγραμμα της φιέστα ξεκίνησε με τον αγώνα παλαιμάχων. Παλιοί άσοι της ομάδας χωρίστηκαν σε λευκούς και κόκκινους και έβαλαν τα δυνατά τους για να πείσουν ότι περνάει ακόμη η μπογιά τους. Οι λευκοί επικράτησαν με τον Γκόγκιτς (2) και τον Τσιαντάκη να βρίσκουν δίχτυα. Ο Γιαννακόπουλος, επίσης σκόρερ δύο τερμάτων, δεν έφτανε για τους κόκκινους.  





























 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...