Ο κατάσκοπος της ντουλάπας Η κίτρινη "εμμονή" της Μισέλ Ομπάμα

Το γεγονός ο εγχώριος Τύπος έπαψε να ασχολείται με τη Μισέλ Ομπάμα, την οποία είχαμε γνωρίσει την εποχή που ο Μπαράκ ήταν ακόμα δημοφιλής και στη οποία είχαμε απονείμει τον τίτλο style icon, δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει!..

Η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. εξακολουθεί να εκτελεί με αφοσίωση και επιτυχία τα προεδροσυζυγικά της καθήκοντα, ήτοι να συνοδεύει τον Πρόεδρο σε gala και επίσημες συγκεντρώσεις και να γυρίζει τον κόσμο για τις απαιτούμενες επίσημες επισκέψεις που προάγουν την «παγκόσμια ειρήνη».

Παράλληλα, συνεχίζει να τιμά και να επιβεβαιώνει εμπράκτως την απόφαση του «Vanity Fair» τον Ιούλιο του 2007 να τη συμπεριλάβει στη λίστα με τα «10 πιο Καλοντυμένα Άτομα στον Κόσμο», έχοντας εμπλουτίσει το μπουντουάρ της με ρούχα ικανά να γεμίσουν εφτά οβάλ γραφεία -μαζί με τον προθάλαμο. Ωστόσο, τον φωτογραφικό φακό ξαφνιάζει η παθολογική αγάπη που φαίνεται να έχει αναπτύξει για ένα συγκεκριμένο καναρινί ζακετάκι.

Μήπως αυτός είναι ένας συγκαλυμμένος τρόπος να δώσει το μήνυμα «είμαι μια απλή γυναίκα του λαού, με το ζακετάκι πλύνε- βάλε, μη με βλέπετε που αλλάζω τις τουαλέτες σαν τα πουκάμισα» ή μήπως το καναρινί αυτό κρύβει ευχάριστες μνήμες από τα παιδικά της χρόνια τις οποίες αυτή αναζητά απεγνωσμένα να ανασύρει; Όποια και αν είναι η απάντηση, παραδεχόμαστε ότι «το ‘χει», αφού καταφέρνει και συνδυάζει αυτό το απλό ζακετάκι με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε φορά να δημιουργεί ακόμη ένα εντυπωσιακό look.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...