Θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε ώρες Η φιέστα για το ερυθρόλευκο ντάμπλ

Τον 39ο τίτλο στην ιστορία του, αλλά ουσιαστικά και την κατάκτηση του νταμπλ γιορτάζει απόψε ο Ολυμπικακός στο Γ.Καραϊσκάκης.
Η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε ώρες...
Βάσει προγράμματος θα ξεκινήσει λίγο πριν από τις 17:00 και θα ολοκληρωθεί με την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη στις 10 το βράδυ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη σύνδεση όλης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, με αγώνες από τους βετεράνους μέχρι τα πιτσιρίκια των ακαδημιών, το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και εκδηλώσεις, όπως η βράβευση του Κριστιάν Καρεμπέ.
Η διοίκηση αποφάσισε να είναι μία όσο το δυνατόν πιο λιτή φιέστα, εξοικονομώντας ένα ποσό 50.000 ευρώ, το οποίο θα προσφέρει στην Εκκλησία για συσσίτια και γενικότερα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φιέστας: 16:30 Ανοιγμα Θυρών, 16:50 Εναρξη Φιέστας, 16:55 «Η ώρα των Θρύλων» - Εναρξη αγώνα Βετεράνων, 17:55 «Οι μελλοντικοί πρωταθλητές – Εναρξη αγώνων Ακαδημιών, 19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ α' ημίχρονο 20:15 Ημίχρονο/ Βράβευση Κριστιάν Καρεμπέ και Ερ. Αστέρα, 20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ β' ημίχρονο, 21:30 Το ζεϊμπέκικο «39». Χορογραφία σε τραγούδι του αξέχαστου Δ. Μητροπάνου, 21:40 Μανώλης Κονταρός – Τραγούδι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι μόνο, 22:00 ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ – Γύρος του Θριάμβου, 22:00 Ρίψη βεγγαλικών σε Καραϊσκάκη και Πειραιά. Σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός έχει τονίσει ότι «για να ολοκληρωθεί καλύτερα το πρόγραμμα, παρακαλούμε να σεβαστούν όλοι τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές και να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της γιορτής».
Τα τελευταία εισιτήρια (περίπου 1.800) θα διατίθενται σήμερα από τα εκδοτήρια της θύρας 25 (τιμές 5, 10 ευρώ). Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...