Μπαίνουν οι βάσεις για την εταιρεία λαϊκής βάσης

Τη βαθιά ανάσα που θα τον «βγάλει» πάνω από το νερό πριν πάθει ασφυξία θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη κρισιμότερη Γ.Σ. από την ίδρυση της ΠΑΕ.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ανάψει το «πράσινο φως» στον..

Γιάννη Αλαφούζο για να ξεκινήσει το επίπονο εγχείρημα της λαϊκής βάσης και αυτή την ώρα γίνεται το πρώτο βήμα, με τον ορισμό των μελών που θ΄ αποκαταστήσουν το κενό εξουσίας και θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση του «τριφυλλιού».
Πρόεδρος ο Γόντικας
Φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Γόντικας μετά τις τελευταίες διαβουλεύσεις που έγιναν χθες το βράδυ. ο μηχανισμός πάντως θα λειτουργήσει ξανά με την πλειοψηφία στα χέρια της εξουσιοδοτημένης από το 54,7% του Τζίγγερ πλευράς Αλαφούζου, με το ελάχιστο -μπροστά στις ανάγκες της ΠΑΕ- ποσό που έχει συγκεντρωθεί να μπαίνει στο ταμείο και την κινητοποίηση για την ανεύρεση χρημάτων να συνεχίζεται πιο οργανωμένα, μεθοδικά και επίσημα...
Την ίδια στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτεται και θ΄ αποφασίσει ίσως και σήμερα για το αν και το πότε θα δεχθεί το αίτημα του πρίγκιπα Φεϊσάλ Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσερ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ να συναντηθούν, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου στον Σαουδάραβα.
Ο πρίγκιπας ήρθε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, δήλωσε στο αεροδρόμιο ότι «αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού του είναι να δει τον Ι. Βαρδινογιάννη και να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά του 54,7% της ΠΑΕ ΠΑΟ» και αποχώρησε συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας και τον επιτετραμμένο της πρεσβείας, πρίγκιπα Ναΐφ.
Η πρόταση του Σαουδάραβα θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του Ι. Βαρδινογιάννη: Αμεση καταβολή 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΠΑΕ και επένδυση ύψους 55 εκατ. ευρώ στο επόμενο τρίμηνο! Ο Ι. Αλαφούζος ενημερώθηκε για τον ερχομό του πρίγκιπα (μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο και θα αναχωρήσει για το Ριάντ την Παρασκευή), αλλά απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Στη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας οι συνεργάτες του πρίγκιπα θα συγκεντρώσουν και θα παραδώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος σε τυχόν συμφωνία του πρίγκιπα με τον κ. Βαρδινογιάννη.
Στις προθέσεις του Σαουδάραβα ήταν να δώσει το «παρών» στη σημερινή Γ.Σ. και να παρουσιάσει την πρότασή του, μάλιστα μετέφερε την επιθυμία του στον Ι. Βαρδινογιάννη προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκρισή του, όμως αυτό κρίθηκε ανέφικτο, τη στιγμή που ο Τζίγγερ θ΄ απουσίαζε από τη συνέλευση και θα έδινε εξουσιοδότηση στον Ι. Αλαφούζο...
Αύριο είναι πιθανό να δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Φεϊσάλ Αμπντουλαζίζ, ενώ στο επόμενο 48ωρο προβλέπεται να οριστικοποιηθεί το ραντεβού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, με την ατζέντα της κουβέντας να περιλαμβάνει τα προβλήματα του ΠΑΟ και την υπόθεση του Βοτανικού.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΡΕΣΚΟΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...