Θεσσαλονίκη Ζευγάρι δικαστών κακοποιούσε το ανήλικο παιδί του!

Μια συγκλονιστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου από ζευγάρι δικαστών προκαλεί ανατριχίλα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Ένα οκτάχρονο αγοράκι που βρέθηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στους δρόμους του κέντρου αποκάλυψε ότι οι γονείς του, αφού του προκάλεσαν σωματική βία, το έδιωξαν από το σπίτι. ..

Με παρέμβαση του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ο πατέρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς στο δικαστικό σώμα υπάρχει ειδικός κώδικας που ρυθμίζει τις δικαστικές τους εκκρεμότητες.
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο πατέρας του αγοριού, δικαστής Πρωτοδικείου, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως πριν λίγη ώρα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Καλαμαριά, το οκτάχρονο παιδί του.
Έδωσε μάλιστα και τα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να βοηθήσει τις αρχές στην αναζήτηση του. Λίγη ώρα αργότερα στην οδό Κασάνδρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, εντοπίστηκε ο μικρός και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς.
Εκεί πήγε και ο πατέρας, ο οποίος παραδέχτηκε το συμβάν και σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας συνελήφθη.
Πληροφορίες λένε πως όταν το παιδί έβγαλε τη μπλούζα υπήρχαν εμφανή σημάδια που αποκάλυπταν ότι είχε ασκηθεί πάνω του σωματική βία. Το οκτάχρονο αγόρι μετεφέρθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και παραμένει προκειμένου να αποφασίσουν οι αρχές τι θα γίνει και αν θα επιστρέψει στους γονείς του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...