Ο Μπαλοτέλι και η σέξι βολεϊμπολίστρια!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι χώρισε με τη Ραφαέλα Φίκο όμως σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ βρήκε νέο αμόρε στο πρόσωπο της βολεϊμπολίστριας Βερόνικα Αντζελόνι (photos)! Σε επαγγελματικό επίπεδο ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν στα... χάι του το τελευταίο διάστημα, κατακτώντας με τη Μάντσεστερ Σίτι την..
Πρέμιερ Λιγκ μετά από 44 χρόνια (στη δεύτερη μόλις σεζόν του στην ομάδα), όμως σε προσωπικό επίπεδο δεν ίσχυε το ίδιο καθώς προερχόταν από τον χωρισμό με τη Ραφαέλα Φίκο.
Ίσως όμως ο "Σούπερ Μάριο" να έχει βρει ήδη την "αντικαταστάτρια" της Ραφαέλα Φίκο αν πιστέψουμε σενάρια που έχουν δει εδώ και λίγα 24ωρα το φως της δημοσιότητας.
Ο λόγος για δημοσίευμα του περιοδικού "Novella2000" το οποίο παρουσιάζει μαζί σε φωτογραφία τον Μάριο Μπαλοτέλι και την 25χρονη Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Αντζελόνι, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους. Η πανύψηλη αθλήτρια έχει "παρελθόν" με αθλητές συμπατριώτες της (όπως για παράδειγμα ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα), με το περιοδικό να αποκαλύπτει πως οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε παραλία της Σαρδηνίας, έχοντας για παρέα μερικούς φίλους του Μπαλοτέλι και τον τραγουδιστή Αντρέα Μποτσέλι.
Το αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι απλά φήμη ή πραγματικότητα, μένει να το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...