Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάβι Μαρτίνεθ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κα χειρονομίες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάβι Μαρτίνεθ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κα χειρονομίες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο πήραν το τρίποντο αφού επικράτησαν μέσα στην έδρα της Μπιλμπάο με 3-0 και..

εξασφάλισαν τον τίτλο. Εκτός από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της «βασίλισσας» το παιχνίδι στιγματίστηκε και από το επεισόδιο που είχαν Χάβι Μαρτίνεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αιτία της διαμάχης ήταν ο πανηγυρισμός του άσου της Ρεάλ όταν σκόραρε το τρίτο γκολ της αναμέτρησης σφραγίζοντας τη νίκη και τον τίτλο. Ο Μαρτίνεθ φαίνεται πως έκρινε υπερβολική την αντίδραση του Ρονάλντο καθώς έσπευσε να του χαλάσει τη στιγμή. Πως; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού «Sexta Deportes» ο 23χρονος παίκτης των γηπεδούχων πλησίασε τον Ρονάλντο και του φώναξε:«Μ…ε, πήγαινε να πανηγυρίσεις στη Μαδρίτη και όχι εδώ».
Θέλοντας να δώσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις δηλώσεις του αυτές συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής (σ.σ ήταν στην 23μελή αποστολή της Εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής) και εσύ δεν είσαι».
Τα «γαλλικά» μεταξύ των δύο αθλητών συνεχίστηκαν για λίγο ακόμα. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού άνθρωπος της Μπιλμπάο πλησίασε τον Ρονάλντο και άρχισε να του μιλάει με έντονο ύφος (προφανώς σχετικά με το έντονο επεισόδιο). Η απάντηση του επιθετικού της «βασίλισσας» ήταν μία χαρακτηριστική χειρονομία, όπως διαπιστώνεται και στο βίντεο.
Τελικά το θέμα έληξε και από εκεί και πέρα υπήρχαν μόνο οι πανηγυρισμοί των «μαδριλένων» οι οποίοι αποθέωσαν το Μουρίνιο πετώντας τον στον αέρα ξανά και ξανά



CRISTIANO RONALDO F_CK YOU TO JAVI MARTINEZ !!! από kokoretsi www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...