Απόλυτη ισοπαλλία των δύο "αιωνίων" Ο Παναθηναϊκός φώναξε "παρών"!

O Παναθηναϊκός φώναξε παρών στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο του τέταρτου τελικού, πήρε τη νίκη με 84-74, ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά και το ποια.. ομάδα θα πάρει στέμμα του πρωταθλητή θα κριθεί το Σάββατο (02/06, 19:00) στο ΣΕΦ.
Οι Νικ Καλάθης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρομέιν Σάτο, Κώστας Καϊμακόγλου και Μάικ Μπατίστ αποτέλεσαν την πεντάδα του Παναθηναϊκού ενώ οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Σπανούλης, Μάρκο Κέσελ, Πέρο Άντιτς και  Τζόι Ντόρσεϊ ήταν οι εκλεκτοί του Ντούσαν Ίβκοβιτς.  Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά την  αναμέτρηση και  με πέντε συνεχόμενους πόντους του Άντιτς βρέθηκε σε θέση  οδηγού (05-5 στο 2'), μ,ε τους "ερυθρόλευκους" να κρατάνε το προβάδισμα ως την λήξη του δεκαλέπτου. 
Οι φιλοξενούμενοι βασιζόμενοι στην καλή άμυνα, προηγήθηκαν ακόμα με  επτά πόντους (4-11) τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος. Ο  Κώστας Καϊμακόγλου (10π. στην 1η περίοδο) κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό. Με δικό του τρίποντο μάλιστα, ο  Παναθηναϊκός βρέθηκε στο -2 (9-11 ) στο 3, με το  δεκάλεπτο να κλείνει στο 14-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...