Οι αποχρώσεις της σοκολάτας και της καραμέλας Οι καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι γλυκές

Mπορεί οι καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά να θεωρούνται από κάποιες γυναίκες βαρετές, παρ’ όλα αυτά ο Σάσα Μπρόγιερ, international ambassador της Koleston, εξηγεί «το καστανό είναι απλώς υπέροχο! Αν σκέφτεστε..
μια αλλαγή, σκεφτείτε μια απόχρωση καστανού. Είναι αισθησιακό, λαμπερό και προσδίδει υγεία και αριστοκρατικότητα». Και απ’ ό,τι είδαμε στις πασαρέλες για τη σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012, οι ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας, της καραμέλας, του κάστανου και της μόκας είναι αυτές που κυριάρχησαν. Και το καλύτερο, για κάθε τόνο επιδερμίδας υπάρχει η κατάλληλη απόχρωση. Στις ψυχρές επιδερμίδες ταιριάζουν οι ζεστοί τόνοι, ενώ στις χλωμές οι πιο ανοιχτοί. Ανταύγειες σε έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτούς από τη βάση όπως είδαμε στον Dior χαρίζουν μια φυσική διακριτική λάμψη. Από την άλλη, η μονοχρωμία της βαφής σε ζεστές σοκολατένιες αποχρώσεις στις πασαρέλες του οίκου Missoni κέρδισε τις εντυπώσεις. 
1. Κρέμα-βαφή για χρώμα που διαρκεί, Wella, Koleston 4/0 Καστανό Μεσαίο. 2. Μόνιμη κρέμα-βαφή με έλαια, Schwarzkopf, Rilken Silken Color 5 Καστανό Ανοιχτό. 3. Η νέα μόνιμη κρέμα-βαφή της Garnier, Color Sensation 5.0 Φωτεινό Καστανό Ανοιχτό. 4. Κρέμα-βαφή με προ-κερατίνη για αναδόμηση, L’Oréal Paris, Excellence Crème 2 Φυσικό Καστανόμαυρο. 5. Η νέα βαφή του οίκου για πλούσιο χρώμα και φροντίδα, Redken, Chromatics (στα κομμωτήρια). 6. Μόνιμη κρέμα-βαφή με έλαιο Αβησσυνίας, Φυσικά Προϊόντα Κορρές, Herb Gloss Colorant 3.0 Καστανό σκούρο (στα φαρμακεία).



Περιποίηση
Ελιξίριο ομορφιάς
Εντυπωσιακά αποτελέσματα υπόσχεται το λάδι περιποίησης Elixir Ultime της Kérastase. Χάρη στον συνδυασμό τεσσάρων πολύτιμων ελαίων προσφέρει στα μαλλιά βαθιά θρέψη, μεταξένια απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη. Εχει λεπτόρρευστη υφή που δεν βαραίνει την τρίχα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναζητήστε το στα κομμωτήρια.
Οι μάσκες αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο για τα βαμμένα μαλλιά. Διατηρούν το χρώμα λαμπερό μεταξύ των βαφών και προστατεύουν την τρίχα από τη φθορά.
1. Θεραπεία για ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά, Wella Professionals, Brilliance (στα κομμωτήρια).
2. Μάσκα για προστασία και λάμψη, Sunsilk Co-Creations, Rita Hazan Regenerating Mask. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...