Champions League Οι ατσίδες με τα μπλε

Έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση), η Τσέλσι επικράτησε 4-3 της Μπάγερν και κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της. ..







 Τσεχ: "Έπεσα σωστά και στα έξι πέναλτι"

Champions League Εκστασιασμένος ο Πέτρ Τσέχ από την κατάκτηση του τροπαίου από την Τσέλσι, έκανε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Άλιαντς Αρίνα" για "τρελό τελικό", ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως μάντεψε σωστά και στα έξι πέναλτι της Μπάγερν.


  Μίλερ: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

Champions League Άκρως απογοητευμένος ο Τόμας Μίλερ και δείχνοντας να μην πιστεύει αυτό που συνέβη, υποστήριξε μετά το τέλος του τελικού ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.



Ντρογκμπά: "Ήταν γραφτό μας..."

Champions League Σε πελάγη ευτυχίας ο Ντρογκμπά μετά από την εκπλήρωση ενός στόχου ζωής, υποστήριξε με δηλώσεις του πως ήταν γραφτό να κατακτήσει η Τσέλσι το Τσάμπιονς Λιγκ.




Champions League Η υπόκλιση σε Πετρ Τσεχ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο αισχρός Τζον Τέρι, ο loser Άριεν Ρόμπεν κι η χαμένη ευκαιρία της Νάπολι που άλλαξε ολόκληρη την ποδοσφαιρική σεζόν στην Ευρώπη σαν το "φαινόμενο της πεταλούδας" και σκότωσε μία... αγελάδα. Το Contra.gr αναλύει το θρίαμβο της Τσέλσι επί της Μπάγερν Μονάχου και βγάζει τα συμπεράσματά του.

Χάινκες: "Χάσαμε ευκαιρίες και τιμωρηθήκαμε"

Champions League Απογοήτευση επικράτησε στο "στρατόπεδο" της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στον τελικό του Champions League. Ατυχία και αδυναμία των Βαυαρών να μετουσιώσουν σε περισσότερα γκολ την κυριαρχία τους στέρησαν τον τίτλο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των φιναλίστ


Ντι Ματέο: "Υπεράνθρωπη προσπάθεια"

Champions League Στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και στον Ντιντιέ Ντρογκμπά στάθηκε ο Ρομπέρτο ντι Ματέο, μετά το τέλος του θριάμβου της Τσέλσι στο Μόναχο και την κατάκτηση του Champions League
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...