"Έσβησε" η βασίλισσα της disco, Donna Summer Προσπαθούσε να ολοκληρώσει το νέο της άλμπουμ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η βασίλισσα της disco, Donna Summer, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο...

Μια ολόκληρη εποχή που σημάδεψε μια γενιά σβήνει μαζί της, καθώς από τα μέσα της δεκαετίας του ΄70 και έως τις αρχές του '80, όταν η πια η ντίσκο άρχισε να δίνει την θέση της στο italodisco και στη new wave της εποχής, ο Donna Sunnmer είχε κυριαρχήσει στα charts και στις πίστες, έχοντας μάλιστα να ανταγωνιστεί μεγέθη όπως ο αξέχαστος Barry White, οι Boney M οι Chic κ.α.
Η Summer έχει κερδίσει 5 Γκράμι και έχει βάλει τη σφραγίδα της στα 70's με τα τραγούδια "Last Dance", Hot Stuff" και "Bad Girls". Αλλά και τη δεκαετία του ’80 συνέχισε να κυριαρχεί στα τσαρτ με τραγούδια όπως "She Works Hard for the Money" και "This Time I Know It's for Real."
Επιτυχίες όπως το "On the radio" και το pλέον ερωτικό ντίσκο τραγούδι, το "I feel love" θα μείνουν με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της μουσικής. Μαζί και συνεργασίες, όπως το εκπληκτικό "Εnough is enough", που φτιάχθηκε με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες από την ίδια και την Barbara Streisand.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια προσπαθούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν, ενώ το τελευταίο καιρό προσπαθούσε να ολοκληρώσει το νέο της άλμπουμ.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...