Η αποστολή της Τσεχίας για το EURO 2012

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας Μίχαλ Μπίλεκ ανακοίνωσε σήμερα την τελική 23άδα της Τσεχίας για το EURO 2012, στον πρώτο όμιλο του οποίου θα αντιμετωπίσει την συνδιοργανώτρια Πολωνία, τη Ρωσία και την Ελλάδα...
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ως «μπακ απ» για τον μέσο της Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο κόπηκε ο Ντάνιελ Πούντιλ της Τσεζένα. Ο Ροζίτσκι ταλαιπωρείται από προβλήματα στη γάμπα και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μπίλεκ δήλωσε ότι η υγεία του Ροζίτσκι έκανε δύσκολη τη διαδικασία επιλογής, ωστόσο τόνισε πως ο άσος των «κανονιέρηδων» «αισθάνεται καλύτερα κάθε μέρα». Παρ' όλα αυτά, ο Μπίλεκ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νταρίντα από τη Βικτόρια Πλζεν, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρόσφατο φιλικό με το Ισραήλ, όπου η Τσεχία νίκησε 2-1. Ο Ροζίτσκι είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας, μαζί με τον τερματοφύλακα Πετρ Τσεχ, ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, ενώ στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο πρώτος σκόρερ του EURO 2004, Μίλαν Μπάρος.
Η αποστολή της εθνικής Τσεχίας:
Τερματοφύλακες: Πετρ Τσεχ (Τσέλσι), Γιάροσλαβ Ντρόμπνι (Αμβούργο), Γιαν Λαστούβκα (Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ).
Αμυντικοί: Τέοντορ Γκέμπρε Σελασιέ (Σλόβαν Λίμπερετς), Ρόμαν Χούμπνικ (Χέρτα Βερολίνου), Μίχαλ Κάντλετς (Λεβερκούζεν), Νταβίντ Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν), Φράντισεκ Ράιτοραλ (Βικτόρια Πλζεν), Τόμας Σίβοκ (Μπεσίκτας), Μάρεκ Σούχι (Σπαρτάκ Μόσχας).
Μέσοι: Βλάντιμιρ Νταρίντα (Βικτόρια Πλζεν), Τόμας Χούμπσμαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πέτρ Γίρατσεκ (Βόλφσμπουργκ), Ντάνιελ Κόλαρ (Βικτόρια Πλζεν), Μίλαν Πετρζέλα (Βικτόρια Πλζεν), Βάτσλαβ Πίλαρ (Βικτόρια Πλζεν), Γιάροσλαβ Πλασίλ (Μπορντό), Γιαν Ρέζεκ (Ανόρθωση), Τόμας Ροζίτσκι (Άρσεναλ).
Επιθετικοί: Μίλαν Μπάρος (Γαλατασαράι), Νταβίντ Λάφατα (Γιάμπλονετς), Τόμας Πέκχαρτ (Νυρεμβέργη), Τόμας Νέτσιντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...