F1 Ράικονεν: Στόχος η νίκη!

Ο Φινλανδός που στον προηγούμενο αγώνα στο Μπαχρέιν έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού τελικά τερμάτισε δεύτερος πίσω από το Φέτελ στον οποίο άσκησε ασφυκτική πίεση έθεσε τους στόχους του για τους αγώνες του Μαΐου σε Ισπανία (13/5) και Μονακό...

Μιλώντας σχετικά ο 32χρονος πρωταθλητής τόνισε μεταξύ άλλων:
«Το μονοθέσιο μας ήταν καλό σε όλες τις πίστες που βρεθήκαμε ως τώρα. Επέστρεψα στη F1 για να αγωνιστώ και όταν αγωνίζομαι θέλω να κερδίζω. Αυτός είναι ο στόχος μου αλλά και ο στόχος της ομάδας. Θέλουμε να κερδίσουμε αγώνες. Δείξαμε στο Μπαχρέιν ότι έχουμε μονοθέσιο ικανό για τη νίκη οπότε μένει να την κατακτήσουμε. Θεωρώ πως η Lotus θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη Βαρκελώνη. Οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Είναι η μόνη πίστα του πρωταθλήματος που οι ομάδες έχουν κάνει δοκιμές με τα νέα τους μονοθέσια οπότε τo set – up θα είναι καθοριστικό».
Αναφερόμενος στις δοκιμές εξέλιξης στο Μουτζέλο ο Ράικονεν ξεκαθάρισε
πως δεν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι δε συμμετείχε: «Δε δοκιμάσαμε κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν ήταν αγώνας. Οπότε δεν έβαλα και τα κλάματα όταν αποφάσισαν να μη συμμετέχω. Είμαι εδώ για τους αγώνες και αγώνα θα έχουμε στη Βαρκελώνη. Εκεί θα τρέξω».
Ο Ράικονεν αυτή τη στιγμή είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς 19 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...