Την αποθέωση από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Hugo Chavez γνώρισε ο Pastor Maldonado για την εκπληκτική του νίκη στο ισπανικό Grand Prix.

Την αποθέωση από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Hugo Chavez γνώρισε ο Pastor Maldonado για την εκπληκτική του νίκη στο ισπανικό Grand Prix...

Ο 26χρονος πιλότος αγωνίζεται στη Formula 1 με τις ευλογίες του Chavez αφού η κρατική εταιρεία πετρελαιοειδών, PDVSA, αποτελεί τον βασικό χορηγό της προσπάθειάς του στo σπορ.
«Ο δικός μας Pastor Maldonado νίκησε, έγραψε ιστορία. Μπράβο Pastor! Συγχαρητήρια σε σένα και σε όλη τη μαχητική σου ομάδα», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter o Hugo Chavez, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Το μήνυμά του μέσω twitter έστειλε στον 27χρονο πιλότο και ο αντίπαλος του Chavez στις προεδρικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου, Henrique Capriles. «Φανταστικός Maldonado! Συγχαρητήρια για τον Pastor, για την Aragua (τη γενέτειρα του πιλότου) και για όλη τη Βενεζουέλα με αυτόν τον θρίαμβο στη Formula 1. Ζήτω η Βενεζουέλα!».
Στην πρωτεύουσα της χώρας, το Caracas, αλλά και σε άλλες πόλεις, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να γιορτάσει τη νίκη του Maldonado, με κόρνες και με πλακάτ που έγραφαν μεταξύ άλλων «Maldonado, το καμάρι της Βενεζουέλας».
«Έκανε εξαιρετική δουλειά, είναι πολύ χαρούμενος, το αξίζει», είπε ο Sir Fank Williams και πρόσθεσε: «Πανάξια βρίσκεται στην ομάδα, με τα χρήματα ή χωρίς αυτά. Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις χρήμα δεν μπορείς να τρέξεις στη Formula 1. Παράλληλα όμως έχουμε και έναν πραγματικό πιλότο. Είμαι έκπληκτος από τον τρόπο που ήλεγξε τον αγώνα, δεν έκανε το παραμικρό λάθος».
Μάλιστα, ο Sir Frank τόνισε ότι ο Maldonado μπορεί κάποια μέρα να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής: «Χωρίς αμφιβολία, μπορεί να γίνει μια μέρα Πρωταθλητής. Και θα σας πω γιατί - γιατί είναι πολύ γρήγορος και δεν κάνει λάθη».







 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...