Kim Kardashian VS Paris Hilton: Δύο «ξένες» στο ίδιο party!

Μπορεί το Φεστιβάλ των Καννών να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του, ωστόσο καθημερινά όλο και περισσότεροι «αστέρες» καταφτάνουν στη γαλλική πόλη, προκειμένου να δώσουν το παρών στις πρεμιέρες των ταινιών αλλά και στα δεκάδες πάρτυ που διοργανώνονται στην Κρουαζέτ. ..

Προς το παρόν το event που δείχνει να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν αυτό που διοργάνωσε στο πολυτελές σκάφος του ο μουσικός παραγωγός και ενίοτε ηθοποιός Sean Diddy Combs.
Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχουν καλεσμένοι που καταφέρνουν να γίνουν θέμα συζήτησης, είτε με τις ενδυματολογικές τους επιλογές ή με τις ερωτικές. 
Φέτος τα φώτα έπεσαν επάνω σε δύο πρώην κολλητές φίλες και τηλεστάρ την Kim Kardashian και την Paris Hilton.
Τα δύο κορίτσια σύμφωνα με τις κακές γλώσσες δεν μιλιούνται καν και μάλιστα αποφεύγει η μία την άλλη σαν... ο διάβολος το λιβάνι.
Αιτία αυτής της κόντρας είναι η μεγαλύτερη προβολή που έχει αποκτήσει τα δύο τελευταία χρόνια η Kim μέσω του δικό της reality όπως και την προσοχή που της δίνουν τα ΜΜΕ κάτι που δεν συμβαίνει το ίδιο με την άτακτη Paris που κάθε τόσο έχει  διάφορα προβλήματα τόσο με τον νόμο όσο και με τις κατά καιρούς «κακές» παρέες που κάνει.
Όπως και να έχει, οι δύο «κυρίες» συναντήθηκαν το ίδιο εντυπωσιακές στο πάρτυ του κοινού τους φίλου τους με την μία να κοιτά την Ανατολή και την άλλη τη Δύση…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...