Μπογκοτά:βομβιστική επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα η επίθεση είχε ως αποδέκτη τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Φερνάντο Londono

 17 Μαΐου 2012 ActualidadRT
 Εικόνες  από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τoν υποτιθέμενο τρομοκράτη, ο οποίος ήταν πίσω από την βομβιστική επίθεση αυτή την εβδομάδα στην Μπογκοτά, όπου σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα και είχε ως αποδέκτη τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Φερνάντο Londono, ο οποίος κατάφερε να σώσει τη ζωή του...

 Το βίντεο, που κυκλοφόρησε από το RCN δείχνει το μαύρο χρώμα σπορ αυτοκίνητο Londoño, κυκλοφορούν στους δρόμους βόρεια της πρωτεύουσας της Κολομβίας, ακολουθούμενη από το όχημα από τους σωματοφύλακές του.
 Μπροστά βλέπετε έναν άνθρωπο ο οποίος φαίνεται να είναι ένας πλανόδιος πωλητής απέναντι πλευρά του δρόμου. Κολομβίας μέσα λένε ότι είναι ο ύποπτος τρομοκράτης.
 Ο άντρας φοράει ένα άσπρο πουκάμισο και ένα καπέλο με αυτό που φαίνεται να έχουν μακριά μαλλιά.
 Μετά την έκρηξη, σταματά την κυκλοφορία και ένα πυκνό μαύρο καπνό μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, καθώς και ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε τη χώρα.
 Μια άλλη γωνία κάμερα δείχνει τον ίδιο άνθρωπο που συνεχίζει να τρέχει. Μια άλλη κάμερα παρακολούθησης συνέλαβε την εικόνα του τι φαίνεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που οδηγή μια μοτοσικλέτα με κάποιο άλλο άτομο, αλλά αν αυτό το υλικό καταγράφηκε πριν ή μετά την επίθεση. Μια ακόμα εικόνα, εν τω μεταξύ, δείχνει ένα καπέλο και μια περούκα, που πιστεύεται ότι ανήκουν στον επιτιθέμενο.
 Οι αρχές αναζητούν έναν άνδρα μεταξύ 17 και 20, που θα συνδέεται με το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...