Oι πρώτοι είναι ο Σκόνδρας του Ατρομήτου και ο Γιαννιώτας του Αρη Ολυμπιακός: Η λίστα με τους Έλληνες

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο από την Ξάνθη όχι όμως και τον Κώστα Βασιλακάκη, αν και οι συζητήσεις με την θρακιώτικη ομάδα  αφορούσαν και τους δύο.
Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αφήνουν το θέμα ανοιχτό. Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να δει ποιους τελικά θα έχει διαθέσιμους..
. Ήδη έχουν αναφερθεί ονόματα, όπως αυτά των Παπάζογλου, Ζαραδούκα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Και όμως υπάρχει και άλλο σενάριο: αν αποκτηθεί τελικά ο Βασιλακάκης, να πάει στην Ξάνθη ο Σουμπίνιο.Ο Βλαχοδήμος έχει και αδελφό, που είναι στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού. Ο 18χρονος γκολκίπερ έχει μείνει στους νέους της Στουτγκάρδης και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί αυτό το καλοκαίρι.
Όσο αφορά στους Ελληνες υπάρχουν και άλλοι στη λίστα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι πρώτοι είναι ο Σκόνδρας του Ατρομήτου και ο Γιαννιώτας του Αρη. Για τον πρώτο έχουμε την πληροφορία και το αναφέραμε προ ημερών ότι ουσιαστικά είναι «κλεισμένος» και ίσως ο Ολυμπιακός περιμένει να δει τι θα γίνει συνολικά με το ρόστερ του και ειδικότερα με τον Τοροσίδη. Στη λίστα υπάρχει και ο Βασιλείου, οι ακόμη πιο νεαροί Κολοβός, Μπάλας, αλλά όχι για να μετακομίσουν άμεσα στον Πειραιά και δεν θα πρέπει να αποκλείουμε μία ακόμη μεγάλη έκπληξη, τον Μανωλά της ΑΕΚ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...