Εγραφε SMS, τράκαρε με αρκούδα...

Ενας κάτοικος των περιχώρων του Λος Αντζελες πήρε την τρομάρα της ζωής του βγαίνοντας από τον κήπο του στο δρόμο.
Εγραφε SMS, τράκαρε με αρκούδα...
Στην Λα Κρεσκέντα της Καλιφόρνια, βόρεια της «Πόλης των Αγγέλων», οι δρόμοι είδαν έναν διαφορετικό διαβάτη να τριγυρνά στους δρόμους τα ξημερώματα της Τρίτης...

Μία μεγάλη αρκούδα βάρους περίπου 300 κιλών μπήκε στην πόλη και ψάχνοντας διάφορα «μεζεδάκια» άρχισε να κόβει βόλτες στην περιοχή, που φιλοξενεί μόνο κατοικίες.
Μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι έκανε και μία «διάρρηξη» σε ένα γκαράζ για να φάει από τον καταψύκτη παγωμένα κεφτεδάκια, όπως αναφέρει η αστυνομία.
Οταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τον περίεργο περιπατητή της γειτονιάς, ειδοποιήθηκε τόσο το ειδικό τμήμα για άγρια ζώα, όσο και ένα αστυνομικό ελικόπτερο, που άρχισε να την παρακολουθεί από ψηλά, προκειμένου να ενημερώνει τις επίγειες δυνάμεις και να αποκλείεται η πρόσβαση σε τυχαίους διερχόμενους πεζούς και οχήματα.
Δεν έγινε όμως το ίδιο και με όλους τους αγουροξυπνημένους κατοίκους, που άρχισαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Ενας εξ αυτών, βγήκε βιαστικά από το σπίτι, πληκτρολογώντας στο κινητό κάποιο SMS, όταν σήκωσε τα μάτια του και είδε να τον κοιτάει το άγριο ζώο.


phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...