Sorry ladies, αλλά… Η «συγνώμη» του Louboutin

Ναι, τα φορούσε η Κάρι Μπράντσω στους μισούς κύκλους του Sex & the City (στους άλλους μισούς φορούσε Manolo Blahnik), ναι, οι κόκκινές σόλες τους προκαλούν πολλαπλούς οργασμούς σε κάθε..
πιστή fashionista και ναι, ισχύει ότι αν έχεις δυο τρία ζευγάρια μπορείς σε δύσκολους καιρούς να τα βγάλεις στη μαύρη αγορά ή να τα βάλεις ενέχυρο και να πληρώσεις μέχρι και τρία χαράτσια. Αυτό, δεν συνεπάγεται όμως ότι είναι και άνετα. Έτσι, όταν τον προηγούμενο μήνα κάποια «ταλαίπωρη» Louboutinίτσα το ανέφερε χαριτολογώντας στον δημιουργό Christian Louboutin, αυτός απάντησε: «Τα ψηλά τακούνια είναι ευχαρίστηση με πόνο. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις με αυτά, μη τα φοράς».
Σε gala το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει ότι τον παρεξήγησαν. «Μου δίνουν τον τίτλο του Βασιλιά των άβολων παπουτσιών που προκαλούν πόνο», είπε και προσπαθώντας να διορθώσει τα όσα είχε πει συμπλήρωσε «δεν επιθυμώ να δημιουργώ άβολα παπούτσια, αλλά η δουλειά μου δεν είναι να φτιάχνω κάτι άνετο. Προσπαθώ να κάνω τα ψηλά τακούνια όσο πιο άνετα γίνεται άλλα προτεραιότητά μου είναι το design, η ομορφιά και το sexy αποτέλεσμα».

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...