SPD: Η Μέρκελ ενίσχυσε τους ακραίους στην Ελλάδα Αλλαγή πολιτικής ζητεί ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

Την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ θεωρεί υπεύθυνη για τα υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσαν τα ακραία κόμματα στις ελληνικές εκλογές ο πρόεδρος του SPD (Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα) κ. Ζίγκμαρ Γκάμπριελ...
Ο κ. Γκάμπριελ σχολίασε ότι «τα ακροδεξιά κόμματα, οι εχθροί της Ευρώπης εισέρχονται στο κοινοβούλιο», ενισχυμένα από «μια πολιτική οικονομικών διαταγμάτων χωρίς φαντασία».
Ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, που προηγούνται στις δημοσκοπήσεις των Χριστιανοδημοκρατών της κυρίας Μέρκελ, τόνισε ότι η Ελλάδα «κινδυνεύει να επιστρέψει σε δικτατορικά καθεστώτα που πίστευε ότι δεν θα ξαναζήσει, εξαιτίας εκείνων που της αρνούνται την αλληλεγγύη τους»
«Ακουλούθησαν λάθος δρόμος η Μέρκελ και ο Σαρκοζί», συμπληρώνει ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών, επισημαίνοντας ότι τα αναπτυξιακά μέτρα που θέλει να εφαρμόσει ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος κ. Φρανσουά Ολάντ, είναι η μόνη λύση για να αποφευχθεί το κοινωνικό χάος. «Η Μέρκελ θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί», τονίζει ο κ. Γκάμπριελ, «για να αποφευχθεί η κατάρρευση στην οποία οδηγούν οι περικοπές στις δημόσιες δαπάνες». 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...