ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ N 7

To όνομά της... Αναστασία
Η Αναστασία Καλτουρμίδου,22 χρονών, γεννήθηκε στο Καζακστάν. Eχει Έλληνα πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται από δύο ετών και έζησε στη Θεσσαλονίκη. Η Αναστασία από τα 14 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, καθώς ήταν βολεϊμπολίστρια στην ομάδα του Ευόσμου..
.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση έγινε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 για τον τίτλο της Μις Γιάνγκ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Τρία χρόνια αργότερα δήλωσε συμμετοχή στα «Playmate» και αναδείχθηκε «Super Star 2008».
«Μετά τον τίτλο νιώθω περισσότερο γυναίκα. Τη βραδιά που ανακηρύχθηκα Super Star 2008 γιόρτασα κάνοντας τρελό σεξ»
, είχε δηλώσει η εντυπωσιακή Αναστασία, ενώ τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένη: «Για το σύντροφό μου είμαι ικανή να κάνω τα πάντα. Φροντίζω να του προσφέρω οπτικά ερεθίσματα, όπως να του χορεύω αισθησιακά ή να του κάνω στριπτίζ».

Η Ηρα Playmate 2010
H 'Hρα, γνωστή από την συμμετοχή της στα Playmate 2010, έχει καταγωγή από την Γεωργία.
Μεγάλωσε στην Κώ και από μικρή επέλεξε να δουλεύει σe clubs του νησιού ως μπαργούμαν. Είναι το cover girl στο εξώφυλλο του Playboy Μαρτίου 2012 και όπως λέει στη συνέντευξή της το πιο ρομαντικό φλέρτ που της έχει τύχει ήταν: «Όταν ένας οδηγός Ferrari που ήταν μπροστά μου πλήρωσε το αντίτιμο στα διόδια και μου άφησε και ένα λουλούδι».

Γιατί η Μαρκίζα θέλει να γίνει φωτογράφος
H Μαρκίζα Γέγκερ είναι από το Μίτσιγκαν και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για το Playboy.
Αν και συνήθως βρίσκεται μπροστά από την κάμερα φιλοδοξεί κάποια στιγμή να βρεθεί και πίσω της. «Θα θελα να μάθω φωτογραφία» εξομολογείται το 27χρονο μοντέλο που έχει μια δίδυμοι αδελφή και δύο δίδυμους αδελφούς. «Λατρεύω τη σκέψη ότι θα μπορούσα να συλλάβω με τη μηχανή μου μια όμορφη εικόνα για πάντα».
Οσο για το τέλειο ραντεβού, για τη Μαρκίζα είναι στο σπίτι με πιτζάμες και παραγγελία απ' έξω...

Ευχές  από την Ντούτσεν Κρόες
Εναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε το μοντέλο Ντούτσεν Κρόες για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στους θαυμαστές της.
Η Κρόες με σέξι μαύρα εσώρουχά της, μαύρες ζαρτιέρες, ψιλιτάκουνες γόβες και τα ολόλευκα χνουδωτά αυτιά ενός λαγού για να χορέψει το θρυλικό τραγούδι “Why Don't You Do Right”, που ερμήνευσε το καρτούν Τζέσικα Ράμπιτ στην ταινία της Disney “Who Framed Roger Rabbit” (1988).
Το μοντέλο της Victoria's Secret συνεργάστηκε με το περιοδικό LOVE για το συγκεκριμένο project.

Με αφορμή το αισθησιακό video clip η Ντούτσεν δήλωσε στο περιοδικό: «Προσέχω πολύ το σώμα μου και προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. Πηγαίνω γυμναστήριο καθημερινά και το απολαμβάνω».

Επίσης, συμβούλεψε τις κυρίες να ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους και να αποφεύγουν τα γλυκά και τις σοκολάτες. «Είναι μια θυσία που πρέπει να κάνω, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές».

Σε δημοπρασία... η Μαντόνα
Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία (με διαστάσεις 21.5 ίντσες επί 19 ίντσες) του φαινομένου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας - που λέγεται Μαντόνα - βγαίνει σε δημοπρασία από τον Οίκο Bonhams στις 8 Μαΐου και αναμένεται να φέρει το λιγότερο 6.000 ευρώ.
Φωτογράφος είναι ο Στίβεν Μίσελ (Steven Meisel), που έχει επιμεληθεί και το ανατρεπτικό για την εποχή του βιβλίο SEX, πίσω στο 1992.
Η εκπρόσωπος του Οίκου Τζούντιθ Γιούρικ (Judith Eurich) σχολίασε:
«Πρόκειται για μια εκπληκτική πόζα σε όμορφους τόνους του γκρι. Δεν είναι απλώς μαύρη και άσπρη είναι γκρι και ασημί. Η Μαντόνα πόζαρε τότε για μεγάλο αριθμό φωτογράφων, τη δεκαετία του '90 όταν ήταν στα 30 της. Με αυτό το εκπληκτικό κορμί... φαίνεται εξαιρετικά υγιής και φαντάζομαι το τσιγάρο είναι ψεύτικο... μόνο για να δώσει σέξι ατμόσφαιρα στη φωτογραφία. Θα πρέπει να υπάρχουν υπερ-θαυμαστές και θιασώτες της Μαντόνα εκεί έξω που θα τρελαίνονταν να την αποκτήσουν.»

H Τρέιση του Μπέιγουοτς
Η Τρέσι Μπρίνχαμ είναι αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή από το ρόλο της στο Μπέιγουοτς. H μητέρα της είναι μαύρη και ο πατέρας της λευκός ιταλικής καταγωγής.
Εχει φωτογραφηθεί για το Playboy, είναι χορτοφάγος και μέλος της PETA της οργάνωσης που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.


 PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...