ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ N 8

Η Γιοσίπα από τη Σερβία
Ξεκίνησε την καριέρα της με μια φωτογράφιση στο Playboy της Σερβίας το 2009. Ακολούθησε πλειάδα φωτογραφίσεων και εξώφυλλα στα Playboy... της Οικουμένης.
Στην πρώτη της φωτογράφιση φορούσε μόνο γυαλιά ηλίου και όπως είχε πει "τα γυαλιά είναι ένα
μικρό παιχνίδι που... μπορούν και κρύβουν την ταυτότητά σου. Αρκούν για να γίνεις ένας άλλος άνθρωπος".

Χέδερ, αθλήτρια και Penthouse Pet
Η Χέδερ Βαντέβεν μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και όπως δηλώνει μπορεί να κάνει 10 πουσαπς και να τρέξει ένα μίλι σε 7 λεπτά ενώ πάντα έκανε και σκέιτμπορντ.
Στα 17 της υπηρέτησε τον αμερικάνικο στρατό για δύο χρόνια και λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε τις φωτογραφίσεις στο Penthouse όπου έγινε Pet of the Month για τον Ιανουάριο του 2006.

Μπιγιονσέ: Η πιο όμορφη του 2012
Η Μπιγιονσέ ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως για το 2012, μέσα από ψηφοφορία του περιοδίκού People!
H ίδια σε δηλώσεις της στο περιοδικό, τόνισε πως η μητρότητα την έχει κάνει να νοιώθει πιο όμορφη από ποτέ: "Νοιώθω περισσότερο όμορφη από κάθε άλλη φορά, από την στιγμή που γέννησα την κόρη μου. Το σπουδαιότερο που συμβαίνει όταν γεννάς το παιδί σου, είναι ότι αποκτάς μια αληθινή κληρονομιά. Η λέξη αγάπη σημαίνει πια κάτι εντελώς διαφορετικό."

Τη Γιούμα την ανακάλυψε η Benetton
Η Γιούμα Ντιακίτε από το Μαλί, από επτά ετών ζει στο Παρίσι όπου τέλειωσε το σχολείο και ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά.
Τότε στην ηλικία των 18 τη βρήκε κάποιος κυνηγός ταλέντων της Benetton και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τις αφίσσες της Benetton. Οι επιτυχημένες καμπάνιες της Benetton και η ομοιότητά της με τη Ναόμι Κάμπελ της άνοιξαν το δρόμο για τα ντεφιλέ των μεγάλων ιταλικών οίκων Versace, Armani, Dolce & Gabbana.
Και όπως σχεδόν κάθε πετυχημένο μοντέλο στην Ιταλία, ακολούθησε καριέρα σε ριάλιτι και εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης και με συμμετοχές της σε κινηματογραφικές ταινίες.

Λετίτσια, πρώην του Ρονάλντο
Η Λετίτσια Φιλίππι ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 λαμβάνοντας την τρίτη θέση στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Italia.
Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές της Ιταλικής τηλεόρασης έχει κάνει εξώφυλλα σε περιοδικά και έγινε ιδιαίτερα γνωστή την εποχή του δεμσού της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ελίζαμπεθ Τζην η «τέλεια»
Η Ελίζαμπεθ Τζην είναι Playmate από τις students Playmate του Playboy.
Η Ελίζαμπεθ έχει φανατικό κοινό, αρέσει και το ξέρει. Γι' αυτό και έχει χτυπήσει τατουάζ που λέει «Μόνο ο Θεός μπορεί να κάνει κάτι τόσο τέλειο».

Η Μίνα έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία
H Mίνα Ιορδανίδου είναι μοντέλο.
Γεννήθηκε στην Αμερική και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Στα 16 της δέχθηκε πρόταση από το πρακτορείο Elite Model Look, ενώ βρισκόταν στο Μόναχο για διακοπές, και κάπως έτσι ξεκίνησε η σταδιοδρομία της στο χώρο της μόδας.
Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά με επιμονή κατάφερε να καταξιωθεί. Με αυτό ασχολείται μέχρι σήμερα, ενώ έχει σπουδάσει και Αγγλική Φιλολογία.

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι είχε τα γενέθλιά της στις 18 Απριλίου. Ναι, είναι Κριός και γεννημένη μόλις το 1987. Επίσης, είναι αδιανόητα σέξι.
Η Ρόζι κατάγεται από το Πλίμουθ της Αγγλίας και δουλεύει ήδη αρκετά χρόνια ως μοντέλο, γνωρίζοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία, αφού έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με οίκους όπως η Victoria's Secret και η Burberry. Το 2011, υποδύθηκε επίσης την Κάρλι Σπένσερ στην ταινία Transformers: Dark of the Moon. Και έπεται συνέχεια...

Νικολέττα Ράλλη: Ισως ήταν λάθος η τολμηρή φωτογράφιση
"Δεν ήταν και καμία τόσο τολμηρή φωτογράφηση που σοκάρει" δήλωσε η Νικολέτα Ράλλη, για τη φωτογράφισή της στο Nitro αλλά ίσως να ήταν λάθος η στιγμή που έγινε. Ίσως θα έπρεπε η πρώτη μου φωτογράφιση ως παρουσιάστρια μιας μεσημεριανής εκπομπής να γίνει σε ένα άλλο περιοδικό, και όχι στο Nitro".
"Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τηλεόραση. Δεν είχα ποτέ όνειρο να γίνω παρουσιάστρια.
Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Ούτε είναι ότι έπαιρνα τα τρελά λεφτά από την τηλεόραση για να πω ότι θα πεινάσω από εδώ και πέρα",σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Καπρίς: Αμερικανίδα γαλλικής καταγωγής
Η αμερικανίδα γαλλικής καταγωγής Καπρίς Μπουρρέ είναι μοντέλο ηθοποιός, τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια.
Εγινε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη Βρεταννία χάρη στο Wonderbra και ακολούθως έκανε λίγο από όλα, εξώφυλλα και διαφημίσεις, τηλεόραση και τραγούδι.
Φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Cosmopolitan, Esquire, Maxim, FHM. Πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Diet Coke και της Pizza Hut αλλά και σε σειρές εσωρούχων των Debenhams.
Εκανε την εμφάνισή της σε κάποια φιλμ του Hollywood και έβγαλε και δικό της CD και το 2005 εμφανίστηκε στο Celebrity Big Brother. Σήμερα έχει τη δική της επιχείρηση εσωρούχων By Caprice Lingerie Ltd.

πηγη          πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...