«Τρέχει» στο... σπίτι του ο Λορένθο! (video)

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP γίνεται πολύ κοντά στη Βαρκελώνη, στο σπίτι και την ιδιαίτερη πατρίδα του Χόρχε Λορένθο.
Συνεπώς, ο Ισπανός αναβάτης, έχει ακόμα ένα λόγο να θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του Le Mans, εκεί όπου στις βρόχινες συνθήκες του γαλλικού σιρκουί, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και τη νίκη, "χορεύοντας" στη βροχή...

Ο Λορένθο έχει καλή παράδοση στην πίστα, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη "στροφή" του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Το 2009 είχε πάρει τη δεύτερη θέση, μετά από μία εξαιρετική μάχη με τον Βαλεντίνο Ρόσι, η οποία θα μας μείνει "χαραγμένη" στο μυαλό, ενώ το 2010 κατάφερε να πάρει τη νίκη, όντας ο ταχύτερος απ' όλους.
Την περασμένη σεζόν, ο Λορένθο είχε τερματίσει και πάλι δεύτερος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, κάτι που σημαίνει πως σημείωσε σε τρεις σεζόν, μία νίκη, και πήρε τη δεύτερη θέση δύο φορές.

Πλέον, ο Λορένθο βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, και έχει πίσω του με οκτώ βαθμούς διαφορά τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2011, Κέισι Στόνερ. Η ψυχολογία του μετά το Le Mans είναι στα ύψη, ωστόσο παραδέχεται πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος: "Θα φτάσουμε στην πίστα χωρίς να χρειαστεί να πετάξουμε, μ' αρέσει που ο αγώνας είναι τόσο κοντά στο σπίτι μου! Θυμάμαι καλά τις νίκες και τα βάθρα εδώ, όχι μόνο στην μεγάλη κατηγορία αλλά και στην εποχή των 250cc. Θα είναι δύσκολος αγώνας, διότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, ωστόσο η νίκη στο Le Mans μας έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση! 

 Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι και ανταγωνιστικοί, έτσι θα είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για εμένα κι έτσι θέλω να δώσω σε όλους τους φιλάθλους ένα πολύ ωραίο σόου!" κατέληξε ο Ισπανός αναβάτης, που είναι το φαβορί για τη νίκη, στο ισπανικό Grand Prix.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...