ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ Οι «Pink Martini» έρχονται στον Λυκαβηττό

Οι «Pink Martini» έρχονται στον Λυκαβηττό Ενα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι «Pink Martini», θα μας επισκεφθούν και αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να δώσουν μία μεγάλη συναυλία στις 11 Ιουλίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού..

Ενα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι «Pink Martini», θα μας επισκεφθούν και αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να δώσουν μία μεγάλη συναυλία στις 11 Ιουλίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού. Αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά σχήματα της lounge - jazz σκηνής και αυτό χάρη στην «πολυχρωμία» των τραγουδιών τους τα οποία συνδυάζουν με αρμονικό τρόπο στοιχεία από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη: από ρετρό και τζαζ μέχρι ροκ και ποπ, ποτισμένα όλα με μια έντονη χορευτική διάθεση.
Γι΄ αυτό και οι συναυλίες τους προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς σε τόπους εκ διαμέτρου αντίθετους μεταξύ τους. Οι «Pink Martini» ταξιδεύουν το κοινό τους από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου στη μαγική Αραβία, από τη σύγχρονη Νέα Υόρκη στην Αβάνα της δεκαετίας του '30 και από το εξωτικό Σαν Τροπέ στη μακρινή Κίνα.
«Οδοιπορικό»
«Τόσο αναπόφευκτα το ρεπερτόριό μας είναι ευρέως διαφορετικό. Σε μια στιγμή νομίζεις πως βρίσκεσαι στη μέση μιας γιορτής σάμπα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με την επόμενη στιγμή να είσαι σε ένα γαλλικό καμπαρέ του '30 ή σ' ένα palazzo της Νάπολης. Είναι σαν ένα αστικό μουσικό οδοιπορικό», λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Thomas Lauderdale και συμπληρώνει με νόημα: «Είμαστε ένα συγκρότημα από την Αμερική αλλά περνάμε πολύ χρόνο εκτός αυτής, γεγονός για το οποίο έχουμε την απίστευτη διπλωματική ευκαιρία να εκπροσωπούμε και να παρουσιάζουμε μια διαφορετική Αμερική!
Την Αμερική που παραμένει η πιο ετερογενής -πληθυσμιακά- χώρα στον κόσμο και αποτελείται από διαφορετικής εθνικότητας ανθρώπους, με διαφορετική γλώσσα και θρησκεία. Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί πως οι μουσικοί του 12μελούς συγκροτήματος προέρχονται από διαφορετικές χώρες και έχουν διαφορετικές μουσικές καταβολές. Μέσα από αυτήν τη μουσική πολυμορφία έχουν προκύψει υπέροχα τραγούδια που έκαναν τους «Pink Martini» γνωστούς και ιδιαίτερα αγαπητούς σε όλο τον κόσμο, όπως τα «Je ne veux par travailler», «Amado Mio» και «Una Notte a Napoli». Στην αθηναϊκή τους συναυλία θα παρουσιάσουν τραγούδια από το σύνολο της 18χρονης μουσικής διαδρομής τους, από το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Sympatique», που πούλησε 1,3 εκατ. αντίτυπα, μέχρι την πιο πρόσφατη συλλογή τους «Retrospective».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...