Πρίν 62 Xρόνια: Ο πόλεμος της Κορέας του 1950-1953 έληξε με εκεχειρία, αφήνοντας την κορεατική χερσόνησο, χωρίζεται στα δύο..

Το Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Κορέας και το Πολεμικό Ναυτικό διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων τη Δευτέρα για να συμπέσει για την 62η επέτειο του Πολέμου της Κορέας. Οι χειρισμοί, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη...
Στο πλαίσιο αυτό, το Ναυτικό και τους Πεζοναύτες δοκιμαστεί η δυνατότητα του στρατού της Νότιας Κορέας για τη διεξαγωγή αμφίβιες επιχειρήσεις και καθήκοντα διοικητικής μέριμνας στους επιλεγμένους τομείς. Περίπου 3.000 στρατιώτες συμμετείχαν στις ασκήσεις, τη Δευτέρα, κατά την οποία 34 αμφίβια οχήματα επίθεση (KAAVs), 21 πολεμικά πλοία και 27 στρατιωτικά αεροσκάφη. Εν τω μεταξύ, περίπου 4.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων, της Νότιας Κορέας υπαλλήλων και των εκπροσώπων των χωρών που πολέμησαν στον πόλεμο της Κορέας παρέστη σε τελετή στη Σεούλ για τον εορτασμό της επετείου 62 ης της εστίας του. Ο πόλεμος της Κορέας του 1950-1953 έληξε με εκεχειρία, αφήνοντας στην κορεατική χερσόνησο, χωρίζεται σε δύο, αν και οι μάχες σταμάτησαν, οι δύο χώρες εξακολουθούν τεχνικά σε εμπόλεμη κατάσταση.








Eπιμέλεια planet stars VIDEO.ACTUALIDAD.RT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...