Bikini Ready Μικρές διορθώσεις που προλαβαίνουμε στο "παρά πέντε" της παραλίας.

Το κατάλληλο μαγιώ μπορεί, είναι η αλήθεια, να κάνει ένα σώμα..
να δείχνει καλύτερο. Ενα φαρδύ 50'ς σλιπ να σμιλεύσει τα χαλαρά οπίσθια, ένα σουτιέν με ενίσχυση να ανορθώσει ένα μικρό στήθος. Ωστόσο το αποτέλεσμα εξακολουθεί να απέχει πολύ από αυτό που θα θέλαμε. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε τώρα, παρότι τεμπελιάσαμε όλο τον χειμώνα;

  Λιποαναρρόφηση εξπρές
Σκέφτεστε τη λιποαναρρόφηση σαν μία επώδυνη διαδικασία που θα σας καθηλώσει για μέρες στο σπίτι και θα σας υποχρεώσει να φοράτε κορσέ για μήνες; Τότε έχετε παλιά νέα! Η ταλαιπωρία και ο κόπος δεν είναι πλέον λόγος για να αποφεύγεται μία αισθητική επέμβαση που θα σας απαλλάξει από το τοπικό πάχος. «Όταν έχουμε να αφαιρέσουμε μία περιορισμένη ποσότητα λίπους, μέχρι ένα ή δύο λίτρα, τότε εφαρμόζουμε τη λιποαναρρόφηση εξπρές» εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Αναστάσιος Τσεκούρας.

Σε πόσες μέρες θα είστε έτοιμη
«Ακόμη κι αν έχει κανείς να βγει το βράδυ, η θεραπεία αυτή θα έχει προλάβει να δράσει» υποστηρίζει η δερματολόγος. Καθώς μάλιστα δεν συνοδεύεται ούτε από οιδήματα, ούτε από μώλωπες, μπορείτε να πάτε ακόμη και στην παραλία. «Σε κάθε συνεδρία, μετράμε απώλεια από έναν έως τρεις πόντους, τόσο στην περιφέρει όσο και στην κοιλιά. Για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, πρέπει να επαναλαμβάνεται μία φορά κάθε επτά μέρες για πέντε εβδομάδες». 
  Θεραπεία της κατακράτησης μέσα σε λίγες ώρες
Η δερματολόγος Κατερίνα Λαμπρινοπούλου εξηγεί ότι πολλές φορές το τοπικό οίδημα οφείλεται στη συσσώρευση ανεπιθύμητων υγρών. «Το νερό είναι απαραίτητο, όχι μόνο για την ενυδάτωση των κυττάρων, αλλά και για τη μεταφορά στα ζωτικά όργανα διαφορών στοιχείων που διαλύονται σε αυτό, όπως οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά. Συγχρόνως, το νερό χρησιμεύει για την απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών από τα κύτταρα και την παροχέτευσή τους προς τις απεκκριτικές οδούς. Για την κυκλοφορία του χρησιμοποιείται το λεμφικό σύστημα, ένα δίκτυο από μικρά αγγεία που απλώνεται σε όλο το σώμα. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, τα λεμφαγγεία δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν τη λέμφο και να την παροχετεύσουν στα νεφρά, τότε αυτή παραμένει φυλακισμένη στους ιστούς προκαλώντας οίδημα». 

Σε πόσες μέρες θα είστε έτοιμη
Μετά το χειρουργείο επιστρέφετε σπίτι. Αν είναι Παρασκευή, τη Δευτέρα μπορείτε να πάτε στη δουλειά ή όπου αλλού θέλετε, αρκεί να φοράτε τον ειδικό κορσέ. Ανάλογα με την έκταση της επέμβασης, θα τον χρησιμοποιείτε για μία ή δύο εβδομάδες. Δεκαπέντε μέρες μετά το χειρουργείο, όταν θα έχουν φύγει και οι μώλωπες, είστε έτοιμη για την παραλία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...