Summer Skin: τα μυστικά των σταρ Με ποιον τρόπο φροντίζουν το δέρμα τους τους απαιτητικούς μήνες του καλοκαιριού.

Rihanna
Η εμφάνισή της στα Grammy συζητήθηκε όχι μόνο για το ανανεωμένο casual χτένισμά της αλλά και για το άψογο δέρμα της. Η ίδια λέει: Πιστεύω πολύ στη δύναμη των λαχανικών, ειδικά όταν συνδυάονται με πρωτεΐνη. Πίνω πολύ νερό και φροντίζω να κοιμάμαι αρκετές ώρες.
Για μερικές γυναίκες η λάμψη του προσώπου είναι αληθινό επάγγελμα, είναι ο τρόπος να έχουν..
 
Για μερικές γυναίκες η λάμψη του προσώπου είναι αληθινό επάγγελμα, είναι ο τρόπος να έχουν δουλειά και να πληρώνονται. Αυτές οι γυναίκες μας αποκαλύπτουν τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς, τον τρόπο δηλαδή που οχυρώνουν το δέρμα τους ώστε να αντέχει στις ακραίες θερμοκρασίες και την ηλιακή ακτινοβολία του καλοκαιριού.

Sienna Miller
H Sienna Miller εμπιστεύεται την ομορφιά της στον Dr. Des Fernandez, τον Νοτιοαφρικάνο πλαστικό χειρουργό που έχει εφεύρει πρωτοποριακές μεθόδους για τη φροντίδα του δέρματος. Για τον Φερνάντεζ, η φροντίδα του δέρματος συνοψίζεται σε 5 σημεία:
1. Προστασία με αντηλιακή κρέμα και δεν βγαίνουμε ποτέ στον ήλιο μεταξύ 10 και 3.
2. Don't worry, be happy: Το στρες διεγείρει τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών και μειώνει την τροφοδοσία των κυττάρων με αίμα και οξυγόνο. Αποφύγετέ το με τη βοήθεια δραστηριοτήτων όπως η γιόγκα, ο χορός ή το περπάτημα.
3. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχουν ρυτίδες: Εκτός από τις «ρυτίδες του καπνιστή» γύρω από το στόμα, το τσιγάρο καταστρέφει το οξυγόνο και τη βιταμίνη C του οργανισμού.
4. Ο ύπνος είναι η βάση της καλής υγείας γιατί κατά τη διάρκειά του εκκρίνεται η αυξητική ορμόνη. Για να προστατεύσετε την πλευρά του προσώπου που ακουμπάει στο μαξιλάρι από τη γήρανση, διαλέξτε ένα ειδικό μαξιλάρι από «αφρό με μνήμη», όπως το Better Pillow.
5. Το πιρούνι είναι το καλύτερο όπλο αντιγήρανσης. Το τοπ-10 των beauty foods: φράουλες, όλα τα είδη μούρων, μπρόκολο, γλυκιά κολοκύθα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, κουάκερ, ελαιόλαδο, σολομός, σόγια και νερό.

Heidi Klum
"Αντηλιακό! Όλοι πρέπει να φορούν αντηλιακό! Αλλά και να κάνουν απολέπιση. Δεν εμπιστεύομαι κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Αρκεί ένα που να κάνει τη δουλειά του".

Rihanna
Η εμφάνισή της στα Grammy συζητήθηκε όχι μόνο για το ανανεωμένο casual χτένισμα της αλλά και για το άψογο δέρμα της. Η ίδια λέει: Πιστεύω πολύ στη δύναμη των λαχανικών, ειδικά όταν συνδυάζονται με πρωτεΐνη. Πίνω πολύ νερό και φροντίζω να κοιμάμαι αρκετές ώρες.

Donna Karan
Πολλές 64χρονες θα ζήλευαν το λαμπερό δέρμα της. Η ίδια το αποδίδει στην πειθαρχία της σε μία ειδική διατροφή, την ωμοφαγία (raw food diet), δηλαδή τη δίαιτα με ωμά φρούτα, λαχανικά και ό,τι άλλο μπορεί να καταναλωθεί χωρίς να έχει μαγειρευτεί:
*Η δίαιτα αυτή μπορεί να γίνει πολύ απλή. Το πρώτο που κάνεις το πρωί είναι να πιεις ζεστό νερό με φρέσκο χυμό λεμονιού ή τζίντζερ με τσάι μέντας.
*Για την υπόλοιπη μέρα παίρνω μαζί μου ένα θερμός με ζεστή σούπα που την τρώω όποτε νιώθω πεινασμένη.
*Αντί για «αμαρτωλά» σνακ παίρνω μαζί μου αρκετούς ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε είναι αποξηραμένο, όπως ξερά βερίκοκα.
*Το βράδυ συνήθως τρώω έξω. Παραγγέλνω σαλάτα, μία σούπα ή λαχανικά στον ατμό.
*Αν το σώμα μου ζητάει κάποια τροφή, δεν φοβάμαι να χαλάσω τη δίαιτα. Όταν νιώθω μία επιτακτική επιθυμία να φάω ένα φιλέτο, θα ακούσω το σώμα μου. Αυτό ξέρει καλύτερα.

Kristin Davis
"Έχω προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο δέρμα μου στο παρελθόν και γι' αυτό τώρα εκτιμώ πολύ ένα καλό αντηλιακό".
Γι' αυτό το λόγο η Kristin Davis εμπιστεύεται το Ahava SPF 50 Mineral Suncare με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα.

Jennifer Lopez
Σαν spokeswoman της L'Oreal Paris, η Jennifer Lopez απλώνει με αυστηρότητα το αντηλιακό L'Oreal Paris Sublime Sun SPF 50+ τόσο στον εαυτό της όσο και στα δίδυμα Max και Emma. Μάλιστα, προτιμάει τις συννεφιασμένες μέρες από τις ηλιόλουστες γιατί έτσι αποφεύγει την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. 
 
 
 
Heidi Klum
Αντηλιακό! Όλοι πρέπει να φορούν αντηλιακό! Αλλά και να κάνουν απολέπιση. Δεν εμπιστεύομαι κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Αρκεί ένα που να κάνει τη δουλειά του.
 
 
 
 Sienna Miller H Sienna Miller εμπιστεύεται την ομορφιά της στον Dr. Des Fernandez, τον Νοτιοαφρικάνο πλαστικό χειρουργό που έχει εφεύρει πρωτοποριακές μεθόδους για τη φροντίδα του δέρματος. 
 
  Jennifer Lopez
Σαν spokeswoman της L'Oreal Paris, η Jennifer Lopez απλώνει με αυστηρότητα το αντηλιακό L'Oreal Paris Sublime Sun SPF 50+ τόσο στον εαυτό της όσο και στα δίδυμα Max και Emma. Μάλιστα, προτιμάει τις συννεφιασμενες μέρες από τις ηλιόλουστες γιατί έτσι αποφεύγει την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. 
 
Donna Karan
Πολλές 64χρονες θα ζήλευαν το λαμπερό δέρμα της. Η ίδια το αποδίδει στην πειθαρχία της σε μία ειδική διατροφή, την ωμοφαγία (raw food diet), δηλαδή τη δίαιτα με ωμά φρούτα, λαχανικά και ό,τι άλλο μπορεί να καταναλωθεί χωρίς να έχει μαγειρευτεί.
 
 Kristin Davis
Έχω προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο δέρμα μου στο παρελθόν και γι' αυτό τώρα εκτιμώ πολύ ένα καλό αντηλιακό. Γι' αυτό το λόγο η Kristin Davis εμπιστεύεται το Ahava SPF 50 Mineral Suncare με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...