ΜΠΟΜΠ ΝΤΙΛΑΝ Πήρε το Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Μπαράκ Ομπάμα

Πήρε το Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Μπαράκ Ομπάμα Ο Μπομπ Ντίλαν ήταν ανάμεσα στις 13 προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Ελευθερίας, την ύψιστη τιμητική διάκριση για πολίτες των ΗΠΑ..

Ο Μπομπ Ντίλαν ήταν ανάμεσα στις 13 προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Ελευθερίας, την ύψιστη τιμητική διάκριση για πολίτες των ΗΠΑ. Την απονομή έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο.
Ο Μπομπ Ντίλαν τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού και της κοινωνίας. Γεννημένος το 1941, ξεκίνησε τη μουσική διαδρομή του παίζοντας μουσική σε καφέ της Μινεσότα για να εξελιχθεί, την δεκαετία του '60, σε έναν από τους καλύτερους και δημοφιλέστερους μουσικούς παγκοσμίως, που με τη μουσική του άσκησε πολύ μεγάλη επιρροή στις νεότερες γενιές. Το ίδιο μετάλλιο απονεμήθηκε και στη σημαντική Αμερικανίδα συγγραφέα Τόνι Μόρισον
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...