«Γκέκας ή Νίνης»; Το δίλημμα του Σάντος

Ένα διαφορετικό σχήμα δοκίμασε στην προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος. Στο δίτερμα, εκτός ενδεκάδας ήταν ο Φάνης Γκέκας και αντ' αυτού έπαιξε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πήγε στα δεξιά και μετακινήθηκε στην κορυφή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Πορτογάλος έχει ένα δίλημμα,  Γκέκας ή Νίνης...

Παράλληλα φαίνεται να «κλειδώνει» η συμμετοχή του Γρηγόρη Μάκου στο βασικό σχήμα. Ο μέσος της ΑΕΚ θα είναι μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Κώστα Κατσουράνη  μπροστά τους.
Η άμυνα θα είναι σταθερή, με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο ως στόπερ, αλλά και τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιώργο Τζαβέλλα στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, με τον Μιχάλη Σηφάκη στο τέρμα.
Την άλλη ομάδα στην προπόνηση, που ήταν παραταγμένη σε 4-4-2, αποτελούσαν οι Χολέμπας που είναι τιμωρημένος και Μανιάτογλου -ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος- στα άκρα της άμυνας, με τους Μαλεζά και Φωτάκη ως στόπερ, οι Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος ως κεντρικά χαφ, με τους Φορτούνη και Φετφατζίδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Γκέκα και Μήτρογλου.
Σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικά στο Γκντανσκ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...