Αλαφούζος: Καταρχήν συμφωνία με Φερέιρα


Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συμμερίζεται την ανησυχία που υπήρχε χθες στο θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα  στον Παναθηναϊκό και με δήλωση, που έκανε χθες το βράδυ στη «SportDay» ξεκαθάρισε ότι εντός των ημερών τελειώνει θετικά το θέμα...


«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μία κατ' αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να κανονιστούν οι όροι του συμβολαίου. Για το οικονομικό κομμάτι έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες ότι θα υπάρξει μία μείωση αποδοχών στα πάγια, αλλά αύξηση των μπόνους εισόδου στους ομίλους του Europa League και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και φυσικά οι μεταγραφές να γίνουν έγκαιρα και όχι όπως πέρυσι.

Η διοίκηση, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο, τις δίνει αυτές τις εγγυήσεις και λογικά  μέχρι αύριο αναμένεται να υπάρχει ανακοίνωση για την παραμονή Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια οι προτεραιότητες στην ομάδα είναι: - Αρχικά η ανανέωση συμβολαίων των παικτών,

-  πρόταση μείωσης αποδοχών σε κάποιους παίκτες και μετά ανάλογα με τα κενά που θα δημιουργηθούν από αποχωρήσεις παικτών, θα γίνει και ο ανάλογος αριθμός μεταγραφών(από 5-7).

-ανανέωση ή επέκταση συμβολαίων των παικτών της Ακαδημίας, που προορίζονται για την πρώτη ομάδα, μετά από εισήγηση Φερέιρα και Σαμαρά.

Στο μεταξύ, η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο , που είχε αναβληθεί πριν λίγες ημέρες, θα γίνει σήμερα ή αύριο. Θέμα της συζήτησης ασφαλώς η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην εταιρεία λαϊκής βάσης, οι όροι της συμφωνίας, το θέμα της ΓΗΠΕΛ και η πρόθεση του Βγενόπουλου για το 1,5 εκατ. ευρώ και αν θα το βάλει ή όχι. Ακόμα θα συζητηθεί και η ΑΜΚ και πότε θα τρέξει με την τιμή μετοχής 0,33.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...