ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ

Lynyrd Skynyrd, Orbital, Last Drive, Evanescence και Kasabian δίνουν συναυλίες μέσα στον Ιούνιο Οι θρύλοι του αμερικανικού νότου «Lynyrd Skynyrd», οι ανατρεπτικοί «Evanescence» με την αγαπημένη του κοινού Αmy Lee , αλλά και οι ηλεκτρονικοί «Orbital» εμφανίζονται αυτόν τον μήνα στην Αθήνα..

Lynyrd Skynyrd, Orbital, Last Drive, Evanescence και Kasabian δίνουν συναυλίες μέσα στον Ιούνιο
Μαζί με τον Ιούνιο έρχεται και η επίσημη έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού.
Και μπορεί φέτος η κίνηση, όσον αφορά τις ξένες συναυλίες να είναι σαφώς μειωμένη, λόγω οικονομικής κρίσης, παρόλα αυτά υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες θα εκτιμήσουν σίγουρα οι Ελληνες μουσικόφιλοι. Η μουσική εξάλλου έχει τη δύναμη να μας ταξιδεύει και να μας απογειώνει, έστω και για λίγες ώρες.
Το συγκρότημα ? θρύλος του southern rock, οι «Lynyrd Skynyrd» θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα προκειμένου να δώσουν μια μεγάλη συναυλία, στις 18 του μήνα, στο γήπεδο Baseball, στο Ελληνικό.
Μετά μια δύσκολη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε δύο σημαντικά μέλη του, το δημοφιλές συγκρότημα του αμερικανικού Νότου επιστρέφει με νέο άλμπουμ, το «God & Guns», και πολύ δυναμική διάθεση. «Ζούμε για να ανεβαίνουμε στη σκηνή και να παίζουμε ζωντανά. Και να βλέπουμε στα μάτια των ανθρώπων πόσο αγαπούν αυτή τη μουσική», δηλώνει χαρακτηριστικά το μέλος τους Medlocke. Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 35 ευρώ.

Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
Ανατρεπτικό ροκ με εξαιρετικά φωνητικά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία των «Evanescence» στις 20 του μήνα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα.
Το συγκρότημα, με τη νέα του σύνθεση, αλλά πάντα με την εκπληκτική Amy Lee στα φωνητικά, θα ερμηνεύσει παγκόσμιες επιτυχίες του όπως τα κομμάτια «Bring Me To Life», «My Immortal» κ.ά., καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο το όνομά τους.
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
Τα 1.000 πρώτα εισιτήρια θα πωληθούν στην τιμή των 35 ευρώ και τα υπόλοιπα 40 ευρώ.
Πανέτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν με ένα σόου το οποίο στηρίζεται σε εντυπωσιακή οπτικοηχητική τεχνολογία, έρχονται οι «Orbital» οι οποίοι θα παίξουν στις 23 του μήνα, στο «Utopia 12@GaziMusic Hall» (Ιερά Οδός 7 ? 13).
Οι διάσημοι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής θα παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Wonky» αλλά και παλαιότερες συνθέσεις τους. Την ίδια βραδιά θα εμφανιστούν ο Κωνσταντίνος Βήτα, η τραγουδίστρια των «Jessica 6» Nomi Ruiz και οι «Wise Lines». Η τιμή του εισιτηρίου είναι 33 ευρώ.
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
«Rockwave»
Την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, στις 30 του μήνα, θα κάνει την πρεμιέρα του το φετινό «Rockwave Festival» το οποίο θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες στο «Terra Vibe Park», στη Μαλακάσα. Φιλοξενούμενοι της εναρκτήριας ημέρας του φεστιβάλ είναι οι «The Locos», «The Last Drive»,
«Nashville Pussy» και «Nigthstalker». Εισιτήρια προπωλούνται έναντι 15 ευρώ.
Και έπεται συνέχεια...
«EJECT» ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ
Το «Eject Festival» επιστρέφει και το φετινό καλοκαίρι. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27 του μήνα, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Πλατεία Νερού) και θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Μεταξύ αυτών και οι διάσημοι Βρετανοί ρόκερ «Kasabian» που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα παρουσιάσουν ζωντανά κομμάτια από τους πολυπλατινένιους δίσκους τους. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης οι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό «James», τους οποίους είχαμε απολαύσει πριν από δύο χρόνια, αλλά και οι Miles Kane, «Band of Skulls», οι Βέλγοι «Customs» και οι Ελληνες «Whetman». Εισιτήρια για το φεστιβάλ προπωλούνται στην τιμή των 40 ευρώ, ενώ στην είσοδο, την ημέρα της συναυλίας, θα κοστίζουν 45 ευρώ.
  • ΚΛΕΙΝΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ
  • Οι Evanescence, που θα εμφανιστούν στο «Θέατρο Βράχων» στον Βύρωνα στις 20 του μήνα, γιορτάζουν φέτος τα 15 χρόνια από την ίδρυσή τους.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...