Η Ανν Σινκλέρ έδιωξε οριστικά τον Ντομινίκ Στρος Καν από το σπίτι

Χώρισαν οριστικά ο Στρος Καν και η Αν Σινκλέρ, σύμφωνα με πληροροφίες που δημοσιεύονται στο κοσμικό εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό Closer το οποίο περιγράφει τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ ως «καταρρακωμένο, σε κατάθλιψη» και να έχει εκδιωχθεί από το πολυτελές διαμέρισμα της πλατείας Βοζ που ζούσε με τη σύζυγό του επί 20 χρόνια...

«Πίστεψε σε αυτόν, αλλά τώρα όλα τελείωσαν. Εδώ και ένα μήνα, η Ανν Σινκλέρ και ο Ντομινίκ Στρος Καν ζουν χωριστά και είναι εκείνη που τον έδιωξε από το σπίτι...» γράφει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer.
Το περιοδικό αναφέρει ότι το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε τα 21 χρόνια γάμου πέρυσι τον Νοέμβριο αλλά «η διάσημη δημοσιογράφος και διευθύντρια έκδοσης του Huffington Rost δεν θέλει πια να υποκρίνεται. Κατέβαλε κάθε προσπάθεια να υπερασπιστεί τον σύζυγό της από την ώρα της σύλληψής του για βιασμό στις 14 Μαίου 2011 στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης. Ολα όμως τώρα τελείωσαν, η Ανν Σινκλέρ γύρισε τη σελίδα»
Ο Στρος Καν, σύμφωνα με το περιοδικό, εγκατέλειψε την κοινή στέγη που βρίσκεται στην πολυτελή πλατεία Βοζ του Παρισιού μετά από αίτημα της γυναίκας του. Προς το παρόν έχει εγκατασταθεί σε ένα δικό του διαμέρισμα και είναι «καταρρακωμένος, σε κατάθλιψη» όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του άλλου σκανδαλοθηρικού γαλλικού περιοδικού Paris Match.
H Aνν Σινκλέρ, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, ξαναβρίσκει τη ζωή της δημοσιογράφου. Είχε σταθεί στο πλευρό του διάσημου συζύγου της και είχε εγκατασταθεί μαζί του στο Παρίσι τον περασμένο Σπεπτέμβριο, μετά την αποφυλάκισή του. Ξαφνικά στις 27 μαρτίου 2012 το όνομά του DSK ενεπλάκη εκ νέου στην υπόθεση των βιασμών του ξενοδοχείο Carlton και η σχέση επιδεινώθηκε. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 28 Απριλίου στα γενέθλια του πολιτικού Julien Dray. Στις 5 Ιουνίου η Ανν Σινκλέρ εμφανίστηκε μόνη στην προβολή του ντοκυμαντέρ του Μπερνάρ Ανρί-Λεβύ και , σύμφωνα με το περιοδικό, είχε ήδη χωρίσει από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Γαλλίας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...