Μετά τις πιπεράτες δηλώσεις τους για την έλξη τους προς τη … Ριάνα! Κέιτι Πέρι – Σέριλ Κόουλ: ήρθαν πιο … κοντά στο πλατό

Όταν η Κέιτι Πέρι τραγουδούσε το περίφημο χιτ της «I kissed a girl and I liked it» ίσως και να μην φανταζόταν πως κάποτε θα φιλούσε ένα κορίτσι στην πραγματικότητα.
Αλλά και η Σέριλ Κόουλ ίσως να μην περίμενε, όταν προ εβδομάδος είχε δηλώσει..

δημοσίως πως ένιωθε μια … έλξη για την εξίσου διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα ένιωθε (;) κάτι ανάλογο και για την – εσχάτως ολοένα και πιο «προκλητική» - Κέιτι Πέρι.
Η 28χρονη Σέριλ είχε δημοσίως δηλώσει πως είναι πάντα ανοικτή σε προτάσεις συνεργασίας, αλλά αν η πρόταση αυτή ερχόταν από τη Ριάνα, δεν θα το σκεφτόταν καθόλου. Την ίδια ώρα και η Κέιτι Πέρι, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωνε πως δεν μπορεί να ξέρει αν θα συνεργαστεί ποτέ με τη Ριάνα ή τη Σέριλ, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν σεξ (!).




Όλο αυτό τον καιρό οι δύο «φλογερές» κυρίες είχαν περιοριστεί σε δηλώσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής όμως ήρθαν πιο … κοντά! Οι φωτογραφίες από την κοινή παρουσία των δύο σταρ στο βραδινό τηλεοπτικό Graham Norton Show, το αποδεικνύουν.
Αρκετοί μπορεί να πουν ότι οι δύο σταρ της μουσικής γνωρίζουν πολύ καλά πώς να «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον του κοινού και να «παίζουν» με τα ΜΜΕ, αλλά κάποιοι έχουν αρχίσει από τώρα να διαδίδουν φήμες (;) και σενάρια (;) για το … εύρος των προτιμήσεων και των εμπειριών των δύο … φιλενάδων!

Ποιός ξέρει;
Πάντως μετά το τέλος της εκπομπής η Σέριλ Κόουλ έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: "I love @katyperry #thatisall"


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...