Euro 2012: Ελλάδα-Ρωσία (1-0) ΣΤΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Εθνική έκανε για μία ακόμη φορά το «θαύμα» της, μια και νίκησε 1-0 την Ρωσία με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Euro 2012...

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σουηδός Γιόνας Ερικσον. Στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκονται περίπου 3.000 Ελληνες φίλαθλοι στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας.

45'+2' Γκολ για την Εθνική: ο Καραγκούνης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0 για την Ελλάδα μετά από τραγικό λάθος του Ιγκνασέβιτς, που δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα σε εκτέλεση πλάγιου άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Κυρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (67' Μάκος), Σαλπιγγίδης (83' Νίνης), Σαμαράς, Γκέκας (64' Χολέμπας).

Ρωσία (Ντικ Αντβοκαατ): Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ (81΄Ισμαίλοφ), Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Γκλουσάκοφ (72' Πογκρέμπνιακ), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Αρσάβιν, Τζαγκόεφ, Κερζάκοφ (46' Παβλιουτσένκο). ΣΤΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....



Greece 1-0 Russia (Euro 2012 - Group A) από fasthighlights-2012 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...