Euro 2012 Θέαμα και σασπένς στο Ισπανία - Ιταλία (1-1)

Στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι του Euro μέχρι τώρα, Ισπανία και Ιταλία πέτυχαν από ένα γκολ, έχασαν αρκετά η καθεμία και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου. ..
Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Ντι Νατάλε έπειτα από έξοχη κάθετη του Πίρλο και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φάμπρεγκας από την εξαιρετική ασίστ του Σίλβα (64') έγραψε το τελικό σκορ. 
Με το κλασσικό μεν 4-3-3 αγωνίζονται οι Ισπανοί, αλλά με μία πρωτοτυπία, δε. Αφού ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει βάλει κανένα φορ στην αρχική του σύνθεση. Ο Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, οι Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Τσάμπι Αλόνσο με τον Μπούσκετς και τον Τσάβι και στην επίθεση, οι Σίλβα, Φάμπρεγκας και Ινιέστα! 
Οι Ιταλοί, από την άλλη, αγωνίζονται με 3-5-2. Ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, η τριάδα Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι. Δεξιά, όλη την πτέρυγα, την είχε ο Μάτζιο. Αρσιτερά ο Τζιακερίνι και τριάδα στον άξονα οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Τιάγκο Μότα. Στην επίθεση, ο Κασάνο και ο Μπαλοτέλι.

Spain 1-1 Italy (Euro 2012 - Group C) - All Goals από fasthighlights-2012 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...