Ποια χρεοκοπία; Εδώ έχουμε Euro!

«Απεγνωσμένη» χαρακτηρίζει ο βρετανικός Guardian την προσπάθεια του Ισπανού πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, να προσδώσει χαρακτηριστικά θριάμβου στη διάσωση του τραπεζικού συστήματος της χώρας του με το ποσό των 100 δισ. ευρώ. ..

Σε δηλώσεις του, λίγες ώρες προτού πετάξει για την Πολωνία, προκειμένου να παρακολουθήσει τον εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής Ισπανίας στις υποχρεώσεις της στο Euro 2012, κόντρα στην Ιταλία, ο Ισπανός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η διάσωση του ισπανικού τραπεζικού συστήματος ισοδυναμεί με «νίκη της αξιοπιστίας του ευρώ».
Ποια ήταν η πρώτη προτεραιότητα του κ. Ραχόι, όταν... ξεμπέρδεψε με τη διάσωση της Ισπανίας; Να σπεύσει να επιβιβαστεί στην πρώτη πτήση για την Πολωνία, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς Ισπανίας-Ιταλίας. «Νομίζω ότι η Εθνική ομάδα το αξίζει» ήταν το σχετικό σχόλιό του, ενώ φάνηκε να στενοχωριέται που δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει δια ζώσης και το μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ποιος ξέρει; Ίσως μετά τη διακοπή του τελικού στο Ρολάν Γκαρός, λόγω της καταρρακτώδους βροχής στο Παρίσι, ο κ. Ραχόι να έχει την ευκαιρία να μεταβεί στη Γαλλία, για να παρακολουθήσει τη συνέχεια της σπουδαίας αναμέτρησης, εντός της ημέρας...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...