Larisa Fraser: Κορίτσι για σπίτι!

Στην Ευρώπη μπορεί να είναι άγνωστη στην Αμερική όμως κάνει θραύση. Η Larisa Fraser είναι η επίσημη αγαπημένη του διάσημου παίκτη του μπέιζμπολ Ryan Braun και τον τελευταίο καιρό βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς πολλές είναι οι εταιρείες εσωρούχων που την θέλουν για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους..
.
Η Larisa Fraser είναι μοντέλο και ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Elite Model Management. Γεννήθηκε στο Toronto και το 1996 μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τελείωσε το λύκειο το 2007 και αμέσως μετά μπήκε στο πανεπιστήμιο. Στο πρώτο έτος την ανακάλυψε κυνηγός ταλέντων από το Pulse Management και το 2008 πήρε μεταγραφή για το Elite Models.
Το πρόσωπό της είναι ιδιαίτερα γνωστό στο αμερικανικό κοινό καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες των Nordstroms, Kohls, Boston Proper, Journeys, και Michael Kors.
Η Larisa παρά το νεαρό της ηλικίας της – είναι μόλις 23- θέλει γρήγορα να κάνει δική της οικογένεια. Όπως λέει η ίδια της αρέσει να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα, είναι νοικοκυρά και  λατρεύει τη μαγειρική.























 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...