"Ο Λιάγκας είναι master of the game"

Τις εκτιμήσεις της για τους "νικητές" και τους "χαμένους" της τηλεοπτικής χρονιάς, έκανε η έμπειρη δημοσιογράφος και "ιέρεια" του nightlife Χριστίνα Πολίτη, σε συνέντευξή της. Στους πρώτους, κατά τη γνώμη της, ανήκουν πρώτα απ'όλους η Ελένη Μενεγάκη, η οποία "φέτος ξεκίνησε τη δεύτερη χρυσή της εποχή. Νικητές ήταν επίσης η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Χούκλη,ο Γιώργος Λιάγκας, οι Ράδιο Αρβύλες, οι Δέστε Τους και η Μαρία Μπεκατώρου"..

Στην ερώτηση "ποιό πρόσωπο θεωρείτε ότι αδικήθηκε εκ των συνθηκών", η Xριστίνα απάντησε
"η Ελεονώρα Μελέτη, που δεν αδικήθηκε αλλά μετακινήθηκε από μία πολύ πετυχημένη πρωινή ζώνη σε μία πολύ πιο ανταγωνιστική χωρίς να είναι έτοιμη. Και η Έλλη Στάη που είναι η αγαπημένη μου στο δελτίο ειδήσεων και την προτιμούσα σε ένα ιδιωτικό κανάλι".
Η Χριστίνα εκτιμά πως ο λόγος που δεν υπήρξε τηλεοπτική χημεία ανάμεσα στους παρουσιαστές του "Πρωινού Antenna", είναι "γιατί δεν γνωρίστηκαν οι τηλεοπτικές προσωπικότητες και δεν υπήρχε κάποιος στην αρχή να μας διοικήσει. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν και με το νέο αρχισυντάκτη και την ομάδα του πιστεύω πως κουρδιστήκαμε και στο τέλος αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν πραγματική παρέα και χωρίς την πρώτη αμηχανία".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε σε τι - κατά τη γνώμη της - υπερτερεί το "Πρωινό mou" στο ΜΕGA, που εμφανίζεται να συγκεντρώνει το "χαρτί" της πρωινής ζώνης, η δημοσιογράφος μίλησε - όπως έχει κάνει και στο παρελθόν - με πολύ θερμά λόγια για το team της "αντίπαλης" εκπομπής : "Στο ότι ο Λιάγκας είναι master of the game σε όλα τα θέματα, στο ότι τοποθετείται για όλα τα θέματα χωρίς φόβο, στο ότι η Φαίη τον σιγοντάρει άψογα με πιο χαμηλούς τόνους και ότι γενικά στην παρέα μιλάνε ελεύθερα και γίνεται το μπάχαλο που γίνεται σε παρέα σπίτι μας. Επίσης η εκπομπή είχε εξ αρχής εξαιρετική ροή".
πηγη ΤiVo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...