Η ερωτική σκηνή ανάμεσα στις Natalie Portman και Mila Κυnis ψηφίστηκε ως η πιο σέξι των τελευταίων ετών

Τις είδαμε να... αρμπαλιάζονται στο "Μαύρος Κύκνος" σχεδόν δύο χρόνια πριν Σήμερα, οι χρήστες του Pornhub τις βγάζουν νούμερο ένα.
Η Natalie Portman πήρε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου στο "Μαύρος Κύκνος..
" ("Black Swan") και η ταινία ήταν προτεινόμενη για άλλα τέσσερα χρυσά αγαλματίδια το 2011. Οι κριτικοί είχαν ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της Natalie αλλά, όπως φαίνεται σήμερα, το κοινό ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο με την ερωτική σκηνή που εκείνη και η Mila Kunis είχαν μοιραστεί.
Η ψηφοφορία για την πιο σέξι ερωτική σκηνή σε "κανονική", mainstream ταινία έλαβε χώρα στo Pornhub, ένα από τα μεγαλύτερα πορνογραφικά site παγκοσμίως. Οι χρήστες ανέδειξαν τις δύο κυρίες νούμερο ένα πανηγυρικά.
Ακολούθησαν οι ερωτικές στιγμές των Halle Berry και Billy Bob Thornton στο "Monster's Ball", τρίτοι οι Antonio Banderas και Angelina Jolie για το "Original Sin", τέταρτες η Denise Richards και η Neve Campbell για το "Wild Things" και πέμπτοι ο Banderas (πάλι) και η Salma Hayek στο "Desperado."
Δείτε παρακάτω δύο από τις πιο σκανδαλιστικές σκηνές του "Black Swan", συμπεριλαμβανομένης αυτής που ψηφίστηκε νούμερο ένα στο Pornhub.


Natalie Portman - Black Swan από famousncelebrities πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...