Αngelina καλεί Κate

Η Angelina Jolie είναι μια από τις πιο ειλικρινείς θαυμάστριες της Δούκισσας του Cambridge - μάλιστα, αν πιστέψουμε τα ρεπορταζ του εγγλέζικου Τύπου η σταρ έχει προσκαλέσει επισήμως την Κate στο προ- ολυμπιακό πάρτι που οργανώνει, μαζί με τον σύντροφό της Brad Pitt, στο Victoria and Albert Museum...




To event έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου και διοργανώνεται προς τιμήν του θρύλου του ρινγκ Muhammad Ali - το έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην οργάνωση "Sports for Peace". 
Οι Brangelina, που αυτή την εποχή μένουν στο Λονδίνο, όπου η Jolie κάνει γυρίσματα την ταινία της Maleficient (σ.σ. μάλιστα, φήμες λένε πως το διάσημο ζευγάρι σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μ. Βρετανία) σκοπεύουν να ανοίξουν τις πόρτες του σπιτιού τους, για να υποδεχθούν τους διάσημους καλεσμένους τους σε ένα λαμπερό after party.
Σύμφωνα με την Daily Mirror,  η Α-list των Βρετανών και Αμερικανών celebrities σκοπεύει να δώσει το παρών στη γιορτή- μεταξύ αυτών ο David και η Victoria Beckham, η Sharon Stone, ο Μichael Douglas και η Catherine Zeta-Jones και ο πρίγκηπας Harry.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...