Διαλύονται οριστικά οι Rolling Stones το 2013;

Όλα δείχνουν ότι το θρυλικό συγκρότημα του Mick Jagger ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε το 2013, μισό αιώνα δηλαδή μετά την ίδρυσή του...

Για πενήντα ολόκληρα χρόνια, οι Rolling Stones ήταν ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της παγκόσμιας σκηνής, που επηρέασε καθοριστικά την εξελιξη της ροκ μουσικής.




The rolling stones - (i Can't Get No) Satisfaction από moriganne


Μια μουσική μπάντα - θρύλος, που προκαλούσε αναστάτωση σε κάθε εμφάνισή της, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της στο Λονδίνο, το 1962, μέχρι σήμερα.


  Επειδή όλα έχουν ένα τέλος όμως, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά συγκροτήματα, οι Rolling Stones ετοιμάζονται να δώσουν την τελευταία τους συναυλία στο φεστιβάλ του Glastonbury, το 2013.


  Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Mirror", σύμφωνα με το οποίο, πρόσωπο από το περιβάλλον του συγκροτήματος παραδέχτηκε ότι "όλα τα μέλη συμφώνησαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το φινάλε".
 
The Rolling Stones - Angie (Clip Video) από revan78

 Οι Rolling Stones είχαν σχεδιάσει για φέτος την τελευταία τους εμφάνιση, αλλά τελικά την ανέβαλαν για το 2013, όπως άλλωστε και ολόκληρη την περιοδεία τους.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...