Sony Vaio Λειτουργικότητα, ντιζάιν, αντοχή επιδόσεις Αποκαλυπτήρια???

Τις νέες σειρές φορητών υπολογιστών Vaio παρουσίασε και στην Αθήνα η Sony. Από τα νέα μοντέλα της σειράς Ε, με οθόνες 15 και 17 ιντσών, στις ταχύτερες και ευέλικτες προτάσεις της σειράς S και τις κορυφαίες προτάσεις της σειράς Τ, με τα πρωτοποριακά υλικά και τα συνήθως «εξωτικά» χαρακτηριστικά...


Τα νέα Vaio της σειράς E 14P έχουν πλέον στο δυναμικό τους μοντέλα με μεγαλύτερες οθόνες (15,5 και 17,3 ιντσών) που διευρύνουν τις επιλογές ψυχαγωγίας σε υψηλή ανάλυση. Τα Vaio της σειράς E 15 συνδυάζουν το φρέσκο ντιζάιν με όλα όσα χρειάζεται ο μέσος χρήστης για τις καθημερινές του εργασίες. Επεξεργαστές της Intel, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ευκρινή γραφικά και οθόνη 15,5” με υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, κάποια από τα Vaio της σειράς E 17 προσφέρουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από Blu-ray Disc.

Τα Vaio της σειράς S παντρεύουν την ισχύ με τη φορητότητα. Με επιλογή οθόνης στις 13,3 και στις 15,5 ίντσες, τον λεπτό και απόλυτα επίπεδο σχεδιασμό του, το Vaio S χωράει εύκολα σε τσάντα ταξιδιού. Είναι ανθεκτικό, κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά όπως το μαγνήσιο, το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα (σε ορισμένα μοντέλα), με βάρος λιγότερο από δυο κιλά στα αυτά της σειράς S 15.

Ολα τα μοντέλα της σειράς S 13 διαθέτουν έναν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο (Blu-ray Disc ή DVD) που αυξάνει τη σταθερότητα του πλαισίου, χωρίς να προσθέτει όγκο στη λεπτή, χαμηλών τόνων εμφάνιση του φορητού υπολογιστή. Ακόμη, η οθόνη Display Plus με Full HD σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς S 15 εξασφαλίζει ζωντανές εικόνες, με πολλές λεπτομέρειες που προβάλλονται άνετα από διαφορετικές γωνίες.

Τέλος, το πρώτο ultrabook της Sony έρχεται από την πάντα εντυπωσιακή σειρά T. Το λεπτό και ελαφρύ Vaio T13 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μαγνήσιο και αλουμίνιο. Συνδυάζει την αντοχή με την υψηλή απόδοση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής από τη Sony και την Intel. Τα Vaio της σειράς T με οθόνη 13,3 ιντσών είναι πάντα έτοιμοι για δράση: Απλώς ο χρήστης ανοίγει το καπάκι του ultrabook και με το «Rapid Wake + Eco» μπορεί να δουλέψει σε λίγα δευτερόλεπτα. Κλείνοντας το καπάκι, το T13 θα μεταβεί σε λειτουργία «deep sleep», εξοικονομώντας ενέργεια και διαφυλάσσοντας τα δεδομένα μέχρι και 30 ημέρες, χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία του.

Η μπαταρία διαρκεί σε λειτουργία μέχρι και μία εργάσιμη ημέρα (ή αλλιώς 9 ώρες στα μοντέλα SSD), καθώς η μεγάλη αυτονομία συνδυάζεται με τις επιδόσεις. Χάρη στους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ultra Low Voltage Intel Core, όλες οι εργασίες γίνονται πιο γρήγορα. Τα μοντέλα της σειράς είναι επίσης εξοπλισμένα με SSD flash drive, το οποίο προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία -περίπου δέκα φορές γρηγορότερα σε σχέση με μία τυπική μονάδα σκληρού δίσκου.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...