ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.10

Η Μονίκ Σένα είναι μοντέλο από τη Βραζιλία. Εχει φωτογραφηθεί για πολλά αντρικά περιοδικά αλλά έγινε γνωστή από Playboy...




 
Η αμερικανίδα Σελένα Γκομε

Η αμερικανίδα Σελένα Γκομεζ είναι μοντέλο και ηθοποιός που καθιερώθηκε μέσα από τις παιδικές σειρές του Disney channel.

Η Σελένα ανεβάζει προσωπικά video στο youtube και πρωταγωνιστεί στην γνωστή αμερικανική σειρά Wizards of Waverly Place. Στο αριστερό της χέρι η Selena φοράει ένα δαχτυλίδι που γράφει “True Love Waits”. Είναι fan του Σαν Antonio spurs και γενικά είναι ο ορισμός της επιτυχημένης σταρ-αμερικανίδας έφηβης.
Η μητέρα της, είναι πρώην ηθοποιός η οποία έφερε στο κόσμο τη Σελένα σε ηλικία 16 ετών. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη σειρά Barbey and friends με τον όνομα Γιάννα. Την Γκομέζ ανακάλυψε το κανάλι Disney σε μια εύρεση ταλέντων όταν ήταν 10 χρονών. Γνωστές ταινίες που πρωταγωνίστησε : Another Cinderella story, princess protection program.
     

        Στη Λόλα αρέσουν οι αθλητές

 Η Λόλα Μπεζέρα από τη Βραζιλία είναι μοντέλο που έγινε γνωστή από τη σχέση της με τον Αργεντινό τενίστα Χουά Μαρτίν Ντελ Πόρτο.Η Λόλα έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Playboy όπου και δήλωσε ότι της αρέσουν οι αθλητές των δυναμικών σπορ.





 

    Η Αντονέλα από τα σοόυ του Rai Uno

 H ιταλιδα Ανονέλλα Μοσέτι ξεκίνησε με φωτογραφίσεις για το χώρο της μόδας, και ακολούθησε μόλις στα 18 της ένας ρόλος στην ταινία " Le donne non vogliono piu"... Από εκεί την εντόπισε ο σκηνοθέτης του Rai Uno και έτσι ξεκίνησε η καριέρα της στα περίφημα σόου της ιταλικής τηλεόρασης από τα οποία και έγινε ευρύτερα γνωστή.









 

               H Ενίκο έχει πράσινα μάτια

 Η 25χρονη σήμερα Ενίκο Μιχαλίκ γεννήθηκε στην Ουγγαρία και έγινε γνωστή για τα ατελείωτα πόδια της και τα χαρακτηριστικά πράσινα μάτια.
Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 της όταν τη συνάντησε τυχαία ο διευθυντής μεγάλου πρακτορείου μοντέλων μόδας.Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει παρελάσει από τα πιο γνωστά περιοδικά. 











 Ξένια Ντελί, η πριγκίπισσα της Μολδαβίας
Η Ξένια Ντελί ξεκίνησε το μόντελινγκ από τη Μπλδαβία και έχει ανοίξει τα φτερά της με διεθνείς φωτογραφίσεις και συνεργασίες.
Η 23χρονή μελαχρινή αυτή τη περίοδο εργάζεται στο πρακτορείο Elite στο Μαϊάμι με το παρατσούκλι «Πριγκίπισσα της Μολδαβίας».
Πρόσφατα πραγματοποίησε φωτογράφιση στο αντρικό περιοδικό FHM Νοτίου Αφρικής στο οποίο έδωσε και συνέντευξη.






 

Λουίζα Κόρνα, μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός

Η ιταλίδα Λουίζα Κόρνα ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για τους Dolce & Gabbana, Mariella Burani και Missoni.
Ξεκίνησε το τραγούδι στα 18της χρόνια με τη Φιλαρμονική και το 1992 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Castrocaro για νέα ταλέντα και ήρθε στη δεύτερη θέση.
To 1997 έκανε μια εμφάνιση στο ρόλο της θεάς Κάλι στην ταινία Νιρβάνα του Γκαμπριέλε Σαλβατόρες. Ακολούθησαν συμμετοχές σε ταινίες και σε σόου της ιταλικής τηλεόρασης.








 

 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...