Επιστρέφει στην πολιτική ο Μπερλουσκόνι με αντίπαλο την...ζυγαριά

Επιστρέφει στην πολιτική ο Μπερλουσκόνι με αντίπαλο την...ζυγαριά Και με την άδεια του ιατρού του, επανέρχεται δριμύτερος στην πολιτική ζωή της Ιταλίας, ο…αειθαλής Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος δηλώνει ότι αποστολή του είναι «να σώσει το κόμμα» του. Πριν από αυτό όμως θα πρέπει να αναμετρηθεί με την ζυγαριά και να χάσει 8 κιλά..

Ο πρώην πρωθυπουργός απ' ότι φαίνεται δεν άντεξε και πολύ να είναι «πρώην», γι' αυτό επανέρχεται στον πολιτικό στίβο με σημαία την διάσωση του κόμματός του, Λαός της Ελευθερίας (Pdl), το οποίο σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που επικαλούνται ιταλικά ΜΜΕ, αναμένεται να καταποντιστεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, δίχως τον Μπερλουσκόνι.
«Επιστρέφω (στον πολιτικό στίβο) για να σώσω το Pdl. Στις βουλευτικές του 2008 συγκεντρώσαμε 38%. Αν στις επόμενες πέσουμε στο παράλογο 8%, τότε τι νόημα θα είχαν 18 χρόνια ενασχόλησής (μου) με την πολιτική;» διερωτάται ο Καβαλιέρε.

Ο τελευταίος βέβαια ομολογεί ότι θα ήθελε να ανακοινώσει λίγο αργότερα τα σχέδιά του, πιθανώς το φθινόπωρο, ωστόσο τον πρόλαβαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Corriere della Sera. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να το κρατά άλλο κρυφό.
Επιστρέφει στην πολιτική ο Μπερλουσκόνι με αντίπαλο την...ζυγαριά
Πόσο μάλλον όταν ακόμη και ο γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, δίνει το «πράσινο φως», διαβεβαιώνοντας- όπως σημειώνει η ίδια εφημερίδα- ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι έτοιμος τώρα για μια νέα προεκλογική εκστρατεία και έχει ξαναβρεί την φόρμα του σε σχέση με το φθινόπωρο του 2011, όταν εγκατέλειπε κουρασμένος τον πρωθυπουργικό θώκο.
Μάλιστα ο Τζανγκρίλο διαβεβαιώνει ότι η ανάληψη ενός πρωταγωνιστικού ρόλου κάνει καλό στην υγεία του Μπερλουσκόνι που φαίνεται να αρρωσταίνει όταν δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Μόνος αντίπαλός του, προς το παρόν, η ζυγαριά, αφού πρέπει να προσέξει την γραμμή του και να
χάσει βάρος πριν ξεκινήσει την μεγάλη μάχη. Όπως γνωστοποίησε ο γιατρός, ο Καβαλιέρε ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα με στόχο να χάσει 8 κιλά.
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...