Σε καλό δρόμο του «Κατσούρ», επαφή με «Κάρα»

Μπόλικη δουλειά είχε την Πέμπτη (5/7) ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης, ο οποίος είχε συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον μάνατζερ του Κατσουράνη και τηλεφωνική επαφή με τον Καραγκούνη...

Τετ α τετ με τον ατζέντη του «Κατσούρ», Γιάννη Εμανουηλίδη είχε την Πέμπτη (5/6) ο Κώστας Ελευθεράκης. Το ραντεβού των δυο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε προσέγγιση ανάμεσα στις πλευρές στην υπόθεση μείωσης των αποδοχών του Ελληνα διεθνή στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, προκειμένου αυτός να παραμείνει στο «τριφύλλι».
Υπήρξε με απλά λόγια μία διακριτική και όχι, βέβαια, θεαματική αλλαγή δεδομένων και είναι βέβαιο πως τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει νέα συνάντηση. Πάντως, το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων στο θέμα περί του πριμ των 800.000 ευρώ που έχει να «λαμβάνειν» από τους «πράσινους» ο Παναθηναϊκός.
Από κει και πέρα, ο Ελευθεράκης τα είπε και με τον Γιώργο Καραγκούνη. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον αρχηγό της Εθνικής που βρίσκεται εκτός Αθηνών για διακοπές και αποφασίστηκε να γίνει ραντεβού μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει ο παίκτης στην πρωτεύουσα, ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και με αυτόν και να παραμείνει στο «τριφύλλι».
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...