Ισπανία: Δύσκολο ξεκίνημα για την πρωταθλήτρια Ρεάλ

Επειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Βαλένθια κατάφερε πέρυσι να κόψει δύο βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ισπανίας κρατώντας την ομάδα του κ. Ζοζέ Μουρίνιο στο 0-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»..
Αυτό το γεγονός, όπως επίσης το ότι πρόκειται για τις ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατάταξη του περυσινού πρωταθλήματος επιτρέπει να δοθεί ο χαρακτηρισμός «ντέρμπι» την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβισιόν για την περίοδο 2011-12 που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Αυγούστου. Αντιθέτως βέβαια, η βαθμολογική διαφορά των 39 βαθμών που χώρισε τη «Βασίλισσα» από τις «Νυχτερίδες» μόνο σε ντέρμπι δεν παραπέμπει…
Η Μπαρτσελόνα με τον κ. Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στο «Καμπ Νου» τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Τα «clasico», τα ντέρμπι δηλαδή ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, θα διεξαχθούν στις 7 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη και στις 3 Μαρτίου στη Μαδρίτη (7η και 26η αγωνιστική αντίστοιχα), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε σχετικό των δύο ομάδων, να οριστούν νωρίτερα απ’ ότι τις προηγούμενες χρονιές τα συγκεκριμένα ματς, προκειμένου να μην συμπέσουν με τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρώτη μονομαχία των δύο πάντως, θα δοθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν θα διεκδικήσουν το ισπανικό Σούπερ Καπ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...