Εξι νέα «υλικά» για την ελληνοποίηση του Ολυμπιακού Παρουσιάστηκαν οι Μανωλάς, Σιόβας, Τάτος, Ζαραδούκας, Γιαννιώτης, Βλαχοδήμος

«Να πεθάνουν για τη φανέλα του Ολυμπιακού, τη φανέλα του μόνιμου πρωταθλητή» κάλεσε ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σάββας Θεοδωρίδης τους νέους έλληνες παίκτες των Ερυθρόλευκων Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα, Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα, Ανδρέα Γιαννιώτη και Παναγιώτη Βλαχοδήμο παραδίδοντάς τους τη νέα φανέλα τους...



Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι: «υλοποιείται μια δέσμευση του προέδρου, όταν ανέλαβε, η ελληνοποίηση του ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει πολούς έλληνες παίκτες. Και οι έξι παίκτες είναι νέα παιδιά. Εχουν όλες τις δυνατότητες να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, αλλά και τον κορμό της Εθνικής Ελλάδας».

Ο Μανωλάς δήλωσε έτοιμος «να δουλέψω σκληρά. Θέλω να δικαιώσω και τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη διοίκηση.» προσθέτοντας ότι «γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ». Ερωτηθείς για τις διαφορές του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο νεαρός σέντερ μπακ απάντησε ότι: «Το διαφορετικό είναι στα πάντα. Στην οργάνωση, στις εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Εδώ είναι όλα οργανωμένα και είναι σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο. Θα μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Ζαραδούκας επισήμανε ότι: «Θέλουμε να ελληνοποιήσουμε την ομάδα και να δείξουμε τι μπορεί ο καθένας. Όλοι που βρίσκονται εδώ μπορούν να ανταπεξέλθουν.» ενώ ο Τάτος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Ο Βλαχοδήμος υποσχέθηκε ότι «θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» ενώ ο Γιαννιώτης ότι: «Θα δουλέψω σκληρά, για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Τέλος ο Σιόβας ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού «να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την ελληνοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...