Τηλεπαιχνίδι χαρίζει στον νικητή ένα...νησί στον Ινδικό Ωκεανό

Έχουμε ακούσει για τηλεπαιχνίδια και διαγωνισμούς που σου προσφέρουν διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, αλλά πρώτη φορά ένας διαγωνισμός σου χαρίζει ολόκληρο τον εξωτικό προορισμό. Αυτό το απίστευτο έπαθλο δίνει η κυβέρνηση της Μοζαμβίκης, στον τυχερό νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνει...

Ο τυχερός, μαζί με τρία άτομα της επιλογής του θα μπορούν να μετοικήσουν στην Μπενγκουέρα, ένα εξωτικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο τους παραχωρείται για 25 ολόκληρα χρόνια, ενώ όλα τους τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων και των εισητηρίων θα είναι πληρωμένα.
Στον διαγωνισμό έχουν δηλώσει υποψηφιότητα άτομα απο 120 χώρες, ενω στα τέλη του ερχόμενου Νοέμβρη, θα γίνει η κλήρωση για τους 15 φιναλιστ που θα διαγωνιστούν δημοσίως (άγνωστο σε τι) διεκδικώντας το νησί-τρόπαιο.
Η εξωτική Μπενγκουέρα έχει έκταση 55 τ.χλμ και βρίσκεται 14 χιλιόμετρα ανοικτά της Μοζαμβίκης. Διαθέτει παραλίς με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά, τρεις λίμνς κι μία έπαυλη για τον τυχερό νικητή.
Απο το 1971 το νησί θεωρείται εθνικό πάρκο και φιλοξενεί 140 διαφορετικά είδη πουλιών, καθώς και σπάνια έντομα και ερπετά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...