Πάντελιτς: «Ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά»

Ο Μάρκο Πάντελιτς  έδειξε ότι και φέτος θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό αφού το ένστικτο του σκόρερ το έχει. Είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνάς ποτέ να πετυχαίνει γκολ..

Ο Σέρβος  σκόραρε στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας και έδειξε ότι  μπαίνει γερά  μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, όπως τόνισε, σημασία έχει ότι πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός.
Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τους Ρώσους το Σάββατο. Όπως δήλωσε  πάνω από όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και το να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται στην προετοιμασία:
 «Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ. Το θέμα είναι να βάζει γκολ και να νικάει η ομάδα. Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου. Αυτό προσπαθούσα πάντα να κάνω και αυτό προσπαθώ και θα προσπαθώ. Το θέμα, πάντως, είναι να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός», επεσήμανε και προσέθεσε:
«Το αποτέλεσμα είναι καλό. Εμείς κάνουμε προπόνηση μόλις 8 μέρες και αυτό είναι σημαντικό για το αποτέλεσμα».
Αναφορικά με την δική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Το πόδι μου είναι καλά. Πόνεσα λίγο στο χτύπημα αλλά μετά έκανα τρία τέσσερα βήματα. Αλλά εντάξει ήταν όλα καλά. Νιώθω καλά».
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...